tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lomakiireitä

Uh huh! Kotiuduimme Pori Jazzeilta, jossa saatiin nautiskella upeasta Norah Jonesista, mahtavasta piknik-konserttikelistä ja loistoseurasta. 
Jazzailujen lisäksi on reissattu, mökkeilty, sukuloitu, kestitty. Ja sama tahti jatkuu. Melkein jo odotan arkirutiineja, sen verran tämä lomahurvittelu ottaa voimille! Koneeseen en ole koskenut, kamera pullistelee kuvia, puutarha rehottaa ja pyykkivuori kasvaa. Jostain kumman syystä marjat eivät ole itsekseen kulkeutuneet pakastimeen ja blogi ei päivity ilman emäntäänsä. Mutta nyt kerätäänkin ihania muistoja pitkän talven varalle, niin on taas mistä ammentaa voimia!


Kiitos tunnustuksista ja viesteistä, lupaan vielä palata niihin!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Vaihtelu virkistää, sanotaan, mutta kyllä siinä joskus väsyykin, jälkeenpäin mukava muistella loma-aikaista menoa.
  Oikein hyvää jatkoa lomaan ja säätäkin toivon parempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pahimmat lomakiireet ohi ja univelkaa on kyllä kertynyt melkoisesti. Mutta on näitä ihana sitten taas talvella muistella:)

   Poista
 2. Tykkään niin Norah Jonesista!! Voi kun ois päässyt katsomaan! Mukavalta kuulostaa teidän lomailut. Pitää sitä välillä keräillä niitä voimiakin : ). Nautinnollisia lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsertti oli kyllä huippu, Norah Jones ihanan rento ja naapurintyttömäinen. Meidän neitikin jaksoi upeasti koko päivän, kun oli piknik-eväät kohdallaan:)

   Poista
 3. Ihan totta, että vaikka lomailu (siis reissaaminen, mökkeily, sukulointi jne.) onkin kivaa niin kyllä sitä jossain vaiheessa aina alkaa kaipaamaan sitä arkea omassa kotona. Mukavaa lomailunjatkoa kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arki tosiaan maistuu lomarumban jälkeen mukavalta! Tosin meillä tytön kanssa vielä jatkuu lokoisat lomapäivät kotosalla, isäntä palasi jo töihin. Koitamme ryhdistäytyä mekin pikku hiljaa:D

   Poista
 4. Minulla vähän samat fiilikset; en millään jaksaisi käydä kaikkia kuvia läpi, vaikka kertoisivat kuinka ihanaa tarinaa lomastani. Pyykkejä on loputtomiin, ja talokin pitäisi siivota... Mutta kun on lämmintä, ja vielä muutama päivä lomaa! Ehtiihän sitä myöhemminkin...

  Jazzeista ja Norah Jonesista olen hieman kateellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuon sisäsiivouksen kanssa sama juttu, odottelen sadepäiviä... Tosin työmaata on kyllä riittänyt puutarhassakin! Mutta jos pari päivää vain olisi ja hengähtäisi, ja sitten täysillä eteenpäin!:)

   Poista
 5. Ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi, ihastuin, tulen toistekin. :)

  VastaaPoista
 6. Pori on minulle koulu- ja urakaupunki, sillä olen kotoisin ihan siitä likeltä pienestä merenrantakylästä Porista. Minua hämmästyttää, että vaikka pidän jazzista ja olen sitä kuunnellut jopa Irlannissa, en ole ikinä ehtinyt Porin jazzeille...;-) Nyt kun asun täällä Keski-Suomessa Savonlinnan oopperajhlat ovat enemmän liki, mutta kyllä me käydään joka suvi vieläkin Yyterissä uimassa.

  Jatketaan loma. Olen täyttänyt pakastinta ja huomenna ostan lisää mustikkaa, sillä emme ehdi mustikkaan. Voimme siis työllistää muita.

  Kaunista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Porin suunnalta olen kotoisin minäkin!:) Nykyisestä asuinpaikasta sinne on valitettavan pitkä matka, ja tosijazzailuihinkin tuli useamman vuoden tauko lapsen synnyttyä. Itse olen käynyt Kirvatsin piknik-konserteissa pienestä pitäen, tosin en niistä oikein muuta muista kuin äidin tekemät herkkueväät. Nyt yritän siirtää tuota perinnettä tyttärelle:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig