torstai 31. tammikuuta 2013

Sweet Dreams

Meillä on jouduttu korvaamaan unen määrä laadulla. Hankin miehelle (ja siinä samassa myös itselleni) joululahjaksi kunnon tyynyt. Olikin mielestäni yksi parhaista joululahjaideoista ikinä! Tai siis lahjakorttihan minun piti hankkia, sillä tyynyt testattiin kaupassa molempien kropan mukaan. 

Olen käynyt harvakseltaan hierojalla ja hänkin kysäisi, olenko alkanut jumpata (no en...). Niskajännitykset olivat helpottaneet huomattavasti. Ja kyllähän eron huomasi itsekin, jo muutaman yön jälkeen. Ihana tunne!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Onpa levollisia makuuhuonekuvia. Saako tiedustella minkä valmistajan tyynyjä hankitte?
  Täälläpäin kun aivan näillä hetkillä olisi alkamassa myös tuo kyseiseen arkeen asiaan kuuluva "unen määrän korvaaminen laadulla" (toivottavasti) ja niskat ovat jo ennen valvomiskoitosten alkamista valmiiksi kertakaikkisen piukassa paketissa säännöllisestä hieronta-asioinnista huolimatta.
  On mukava kuulla että tyynyvalinnalla on saavutettu noinkin paljon helpotusta! :) Rentoutuminen jatkukoon.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä! :) Itseäkin kiinnostaa aihe, sillä niskat on jumissa alituiseen. Mukava kuulla, että noinkin pian on jo helpotusta tullut tyynynvaihdolla! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä tyyny on tärkeä, samoin kunnon sänky.

  VastaaPoista
 4. Hankin Tempurin Millennium -tyynyn tässä taannoin ja vaikka hinta hieman kirpaisi niin nyt harmittaa miksi en hankkinut jo 10 vuotta sitten :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig