lauantai 6. huhtikuuta 2013

Uusinta-arvonta - Kevätpuutarhamessut

Blogissa arvottiin tiistaina 2.4 messulippuja Kevätmessuille Helsinkiin. Toinen lippupaketti on jo lähetetty voittajalle Kukkaiselämää -blogiin. Toivottavasti liput ovat tulleet perille!

Toinen kahden hengen messulippupaketeista on vielä lunastamatta. Voittaja oli anonyyminä viestin jättänyt Päivänkakkara. En ole saanut Päivänkakkaran yhteystietoja ja koska messut alkavat tulevana torstaina  (ja minun pitää ehtiä postittaa messuliput voittajalle ennen messuja), järjestettiin uusinta-arvonta. Eli mukana olivat kaikki (paitsi jo kertaalleen voittaneet) Arvonta-postaukseen viestiä jättäneet nimimerkit. Tänään voitokkaan lipukkeen nosti perheen eskarilainen. Ja lapussa luki...


Peppilotta,
 25. maaliskuuta 2013 13.01 Olin viime vuonna näillä messuilla, olivat tosi kivat. Mukana arvonnassa siis!

Olet voittanut kahden hengen messulippupaketin torstaina alkaville Kevätmessuille Helsingin messukeskukseen. Lämpöiset onnittelut! Laita yhteystietosi tulemaan osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saan lähetettyä liput sinulle mahdollisimman nopeasti. 

Ja mikäli nyt sattuisi niin ikävästi, että tämäkään viesti ei tavoittaisi voittajaa, seuraava uusinta-arvonta järjestetään sunnuntai-iltana. 

* EDIT. Sunnuntai 7.4.2013 klo 21.15
Sunnuntai-illan uusinta-arvonnassa voitti Jolli kommentillaan 
25. maaliskuuta 2013 18.19 Oijoi! Mukana! :)

Onnea Jolli! Laitoinkin sinulle jo viestiä, liput lähetän heti kun saan osoitteesi. Idearikkaita messuja ja ihanaa kevään odotusta!
SHARE:

4 kommenttia

 1. No voi itku!! Kumpa nyt voittaja ilmottautuisi!!

  VastaaPoista
 2. Mukavia messuiluja sinne...Ensi kevväänä voisikin suunnata pääkaupunkilomalle jo kevväällä ja näille messuille. Nytkin olemme tulossa tyttären kanssa heinäkuulla se kun ilimoiltaan niin parasta :)

  VastaaPoista
 3. Oivoi olin viikonlopun kuumeessa enkä jaksanut availla konetta...kerrankin kun olisin voittanut jotain =( No nopeat syövät hitaat. Hyviä messuiluja Jollille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan kurjuuksien kurjuus! En uskaltanut odotella pidempää, jotta varmasti ehdin saada yhteyden ja yhteystiedot, sekä postittaa liput eteenpäin. Muutenhan uusinta-arvonnalla ei olisi ollut mikään kiire. Pikaista paranemista sinne ja peukut pystyssä seuraavaan arvontaan!

   Poista

Blog Design Created by pipdig