lauantai 16. marraskuuta 2013

Jälkipuintia

Lämmin kiitos kaikille viime postaukseen viestiä jättäneille! 
Erityisesti ilostuin niistä kahdesta viestistä, jossa vakuuteltiin, että väsymys ei ole paistanut ruudun sille puolen. Tämä juuri on ollut tarkoitus. Blogi on minulle rakas harrastus ja tärkeä henkireikä. On mahtavaa löytää postausaiheita ja kuvakulmia kotipiiristä, arjen keskeltä. Pysähtyä hetkeksi ihmettelemään, näkemään tuttuja kulmia uudesta vinkkelistä. Oli ihana kuulla, että blogin positiivinen vire on säilynyt.
Uusia vinkkeleitä olikin sitten taas tarjolla... Lastenklinikka-euforiassa päätimme piipahtaa Forumissa. Vaikka mukana oli tutkimuksista uuvahtanut pikkumies sekä nälkäinen isomies. Miehen suunnatessa kohti Hanko Sushia minä löysin ilokseni samasta kerroksesta Granitin myymälän. Juuri sen, mistä lehdissä on kirjoiteltu ja blogeissa hehkutettu. Kyllähän minäkin siellä innoissani pyörin, mutta samalla kummastelin, että mikä tässä nyt niin ihmeellistä on? Kaunista toki ja kivoja tuotteita, mutta aika suppea valikoima ja kamalan pieni liiketilakin. 
Vasta kotimatkalla mieleen alkoi putkahdella yksittäisiä lauseita. Ruotsalainen menestyskonsepti. Laaja valikoima. Ja se tärkein: Bulevardin ja Erottajan kulmassa. Onneksi pidin suuni supussa kassalla. Että maalainen kävi sitten taas kaupungissa ihmettelemässä. Ehkä ensi kerralla näen muutakin kuin Forumin parkkihallin ja Granitin pikkusiskon. Vaikka olihan sitä uusia näkökulmia näissäkin!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Juu-u, Forumin liike on tosi pieni ja valikoimakin suppeampi. Se "isosisko" on huomattavasti parempi siellä Erottajalla. :) Kauniita tavaroita, mutta hinnat monissa tuotteissa aika suolaiset.

  VastaaPoista
 2. Hih...olipa tosiaan onni, ettet avannut suutasi kassalla...:)

  VastaaPoista
 3. Heh, tuttu tunne tuo "maalainen kävi ihmettelemässä", varsinkin nykyään kun _ihan liian harvoin_ tulee pääkaupungissamme pistäydyttyä. ;)

  Mutta hyvä tietää tää homma, niin osaan sitten suunnistaa sinne "isosiskoon" jos ja kun sinne päin eksyn. :)

  VastaaPoista
 4. Oli mielenkiintoista lukea edellinen postauksesi, ja tosiaan tänne blogiin ei väsymys ole välittyt. Ihana on ollut seurata blogiasi, mukavaa, että se on toiminut sinulle hyvän mielen tuojana. Blogiasi on kiva seurata, mielenkiintoisia juttuja moneen lähtöön.

  Granit -myymälöissä en ole itsekään päässyt vielä käymään, en isossa enkä pienessä :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig