torstai 28. marraskuuta 2013

Morkkis

Tein tuossa viime viikolla suuremman luokan tyynytunnustuksen. Siitä asti olen ollut jonkinasteisen morkkiksen kourissa. Samoihin aikoihin radiossa keskusteltiin hullun kissanaisen (crazy cat lady) määritelmästä. Tarvitaanko siihen neljä, seitsemän vai kymmenen kissaa? Olenkin nyt pohtinut tätä tahollani. Mikä on hullun tyynynaisen (crazy pillow lady) raja? 60, 100 vai 42 tyynyä..?

Jättämänne viestit olivat varsin rohkaisevia, suuri kiitos niistä! Anoppi kommentoi varovaisesti, että eihän nämä sohvat nyt "sillä tavalla ylitsepursuavilta" näytä. Rakkaan aviomieheni kommentit eivät olleet aivan yhtä rakentavan kritiikin hengessä lausuttuja, mutta ei niistä sen enempää.


Joten kun minuun otettiin yhteyttä Esprit.fi -sivustosta, niin mitä tein ensimmäiseksi? Tsekkasin tietenkin heidän tyynyvalikoimansa! En itse asiassa aikaisemmin tiennyt, että sivustolta löytyy naisten (myös äitiysvaatteet), lasten ja miesten vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös sisustustuotteita. 

Ja jos nyt ihan vaan vertailun vuoksi katsoo näitä Espritin asumisen tredi sivuilta napattuja  upeita kuvia, niin varsin kutsuviltahan nuo sohvat TYYNYINEEN näyttävät.
 Ihan samoissa määrissä mennään täälläkin, joten voin huokaista helpotuksesta.
Oli iloinen yllätys, että sivuilta löytyi sisustustuotteita sekä tietenkin ajankohtainen XMAS-osio. Eikun lisää tyynyjä tilaamaan!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Sohva ilman tyynyjä on kuin täytekakku ilman kermaa.

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä tyynyjä pitää olla :)

  VastaaPoista
 3. Hih. Tykkään tosi paljon sun kirjoitustyylista :) Tosi kauniita kuvia ja enmpä tienyt minäkään Espritiltä löytyvän sisustustuotteita.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tyynyjä pitää olla, mielellään niin, että niitä pitää vähän siirrellä, että mahtuu istumaan joukkoon. :D

  VastaaPoista
 5. Miun tyynymorkkis meni ohi kun luin siun tyynypostauksen!
  Maailmassa on aina joku jolla on enemmän tyynyjä, älä huoli! :)
  Nimimerkki, 35 tyynyä

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig