tiistai 19. marraskuuta 2013

42. Nyt hävettää.

Neljäkymmentäkaksi (42). Kotonamme on tällä hetkellä käytössä 42 koristetyynyä. Lukuun ei ole laskettu nukkumiseen käytettäviä tai sohviin kiinteästi kuuluvia tyynyjä.

Puolustuksen puheenvuorona on sanottava, että meillä on sisällä kaksi puusohvaa. Ja koska on tarkoitus, että niissä viihtyisivät sekä vieraat että talon oma väki, puusohviin on uponnut melkoinen määrä selkänojan pehmikkeitä. Sänkyjä löytyy neljästä eri huoneesta, pehmeitä sohvia kolmesta huoneesta ja sitten on vielä nuo mainitsemani puusohvat. 

Mutta silti, onhan tuo aika järjetön luku. Onneksi tämän laskentainspiraation iskiessä oli marraskuu, eikä esimerkiksi heinäkuu. Silloin olisi pitänyt laskea vielä ulkosohvat, kasvari, riippukeinu... Huh huh!
Ehkä rakkaalla aviomiehelläni saattaa sittenkin olla jonkin sortin "case", kun hän tuskailee vaatehuoneen ylähyllyiltä tippuvia tyynyjä (niitä on siis lisääkin, kääk!!). Taidan olla tästä löydöksestä melkoisen hiljaa.
SHARE:

21 kommenttia

 1. On aika huikea määrä, mutta hei... silti väitän, että niitä ei ole koskaan liikaa:)) A woman can never have too many pillows!
  Mistä on tuo ihana ruukku, joka vilahtaa kuvassa?
  Tunnelmallista tiistaita.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Meitä on siis useampiakin! Minulla on myös melko runsaasti tyynyjä -muttei liikaa- samoin kuin vilttejäkin. Mutta ne lisäävät viihtyisyyttä. Ja niiden avulla on helppo muuttaa sisustuksen väriä. Ja ne nyt vaan on kivoja. Ihan perusteltua siis omistaa useita kymmeniä tyynyjä. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla vois olla ihan sama mania, mutta meillä vaan ei ole sitä vaatehuoneen ylähyllyä... :)

  VastaaPoista
 4. Aika paljon :) Mulla kans on vähän tyynyihin kohdistuvaa maniaa, mutta vaihtelen tyynynpäällisiä, eli niitä itse tyynyjä ei ole niin paljoa. Juuri huomasin, että mulla on sitäpaitsi 50*50 kokoisten tyynyjen vajaus. Tietää Ikea-keikkaa.

  VastaaPoista
 5. Hih, no on sulla paljon tyynyjä :D

  VastaaPoista
 6. Eihän tyynyjä voi koskaan olla liikaa;) Meillekin niitä on kertynyt, mutta kaikki on tarpeellisia. Niillä on niin helppo saada vaihtelua. Ja jos meillä olisi vaatehuone, tyynyjä olisi varmasti enemmän;)

  VastaaPoista
 7. Hei, mutta enää 8 tyynyä ja voit viettää viisikymppisiä!! Henk.koht. olen kyllä sitä mieltä, ettei tyynyjä ole koskaan liikaa!

  VastaaPoista
 8. :D Mutta joo, yhdyn edellisiin, ei niitä voi liikaa olla. ;) (42 on kyllä jo aika iso luku [mutta ei liikaa])

  VastaaPoista
 9. Kauniit tyynyt ja sopivat tosi hyvin huoneen muuhun tunnelma- ja värimaailmaan.

  VastaaPoista
 10. Aika ihana määrä, itse vielä haaveilen moisesta tyynypaljoudesta, nyt niitä on niin vähän että niitä joutuu kantamaan paikasta toiseen kun joka huoneeseen ei riitä ;) ommella täytyy siis :)

  VastaaPoista
 11. Pitäähän tyynyjä olla! Tässä pikaisesti laskin monta tyynyä löytyy minun pienestä olohuoneesta: 15kpl! Aika hyvä sekin, yhteen huoneeseen. Ja on noita torkkupeittojakin 7 kpl! Taitaa olla jonkinlainen addiktio...

  VastaaPoista
 12. Hih..tuossa on kyllä jo kivasti hommaa, kun ne kuskaa tuulettumaan ;)

  VastaaPoista
 13. No on aika monta, mutta tilan määrästähän se riippuu, onko liikaa vai sopivasti vai liian vähän :D Kyllä mielestäni tekstiilit tuo lämpöä sisustukseen ja kotoiluun.

  VastaaPoista
 14. Oho. Vau. Mä niin käytän tätä argumenttina, kun kiikutan kotiin tyynyjä seuraavan kerran. Thanks for sharing.

  VastaaPoista
 15. Tama sai minut hymyilemaan!!!
  Taytyy kertoa siskon miehelle,kun han kauhistelee heidan sisutustyynyjen maaraa,eika luku ole laheskaan tuo...

  VastaaPoista
 16. Siinä on tyyny poikineen :) ....mutta, voiko niistä olla koskaan liikaa? :)

  VastaaPoista
 17. Mahtavaa! Käytän sua jatkossa esimerkkinä kun mieheni valittaa jotain meidän tyynykasoista :)

  Mullahan ei ole oikeastaan vielä kovinkaan paljon tyynyjä, joten huomenna voisin hyvällä omallatunnolla lähteä shoppailemaan...

  VastaaPoista
 18. No onhan noita ;D En uskalla laskea omiani, mutta ei niitä kai noin paljon ole tai mistä sen tietää. Kaunis kuva <3

  VastaaPoista
 19. Heh! Mutta kaikki varmasti todella kauniita, eikö!?
  Btw blogissani käynnistyi juuri Miraakkeli-arvonta, joten tervetuloa kurkkaamaan ja osallistumaan ;)

  VastaaPoista
 20. Ihana kuulla että meitä tyynymaanikkoja on muitakin.

  VastaaPoista
 21. Hihii, mahtavaa. Kiitos tästä tiedosta =)

  Minulla on neljä. Etsin aina ahdistuneena näihin sopivia päällisiä. Nyt mieleni tekisi niitä Annon mustavalkoisia tyynyjä (niiden koot ei mätsää nykyisiin). Ostan ne kyllä ja selitän siipalle, että "mutku kaikilla muillakin on..." =)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig