lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kauhea kutina!

Nyt kun krookukset alkavat työntyä kukkapenkeistä, ei tätä sormien syyhyämistä ja kevätkutinaa enää pysty hillitsemään. Pitäisi päästä pihahommiin ja ihan heti! 
Tosin me Ohjelmointipäällikön kanssa pärskimme vielä siihen malliin, että ei auta kuin kaihoisasti katsella ikkunasta ja aloittaa suuret suunnitelmat puutarhakirjoja selailemalla.
Ohjelmointipäällikkö tietää mistä narusta äidin kanssa kannattaa vetää ja jaksaa ihastella kirppislöytöjä.
Tässä uusimpana pinnatuoli, myös räsymatto ja vanhoja kipsirullia sisältänyt vihreä peltilaatikko ovat kirppikseltä. Sinne muuten jaksaisi mennä puolikuntoisenakin, pitänee kouluttaa itselleen seuralainen ja kirppisvainukoira tuosta pikkumiehestä...

SHARE:

14 kommenttia

 1. Toipumista teille, toivottavasti kirjojen selailu hetken helpottaa pihakaipuutasi :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuume (siis pihakuume) tuntuu vain kasvavan noista! Onneksi lauantaina hellittiin niin upealla kelillä, niin uskaltauduimme pihahommiin, ihan vain pikkuisen..:)

   Poista
 2. Ikäviä nuo taudit ...pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut harvinaisen sitkeää sorttia, mutta eiköhän se kohta ole kokonaan nujerrettu!

   Poista
 3. Pikaista paranemista! kukkia minäkin jo haluaisin laittamaan :)

  VastaaPoista
 4. PIkaista paranemista! Tänään olis sentään aurinkoinen ulkoilusää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantain keli oli kerrassaan upea! Ja kerrankin myös täällä, yleensä aina blogistasi ihailen länsirannikon hienoja kelejä:)

   Poista
 5. Minulla on sama toive, kouluttaa pikkuihmisestä kirppisseuralainen. Toistaiseksi hän lähinnä harhailee karkuun hyllyjen välissä, mutta iän puolesta ei vielä oikein voi muuta olettaakaan. Hieno löytö tuo vihreä peltilaatikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peltilaatikossa oli vielä vanhat kipsaamiseen tarkoitetut rullatkin sisällä. Ja haju sen mukainen! Eiköhän me noista pikkuihmisistä kirppiskavereita vielä kouluteta. Kunhan oppivat pysymään oikeassa hyllyvälissä:D

   Poista
 6. Todella kauniin värinen peltirasia! Ja lapsista kasvaa siinä rinnalla hyviä kirppisvainukoiria;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykästyin rasiaan kovasti. Ekaluokkalaisella tyttärellä on jo selvästi kirppissilmää ja jaksaakin ihan mukavasti koluta mukana. Eikä enää karkaile kuten tuo Ohjelmointipäällikkö:)

   Poista
 7. Täällä suunnassa tuo pihakuume ilmenee säännöllisin ajoin tapahtuvana pakonomaisena siemenpussien pläräämisenä. "Nää vois ehkä laittaa jo parin viikon päästä, vai jokohan laittais heti... No, ei varmaan vielä kun huhtikuun puoliväliin on kuitenkin aika monta viikkoa. Mut jos nää tomaatit kuitenkin, hmmm..." Tällä menolla luulisi kohta osaavan ne pussin (ja puutarhakirjan) istutus- ja hoito-ohjeet ulkoa etuperin ja takaperin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina ostelen innoissani siemenpusseja kauppareissulla, vaikka kotonakin on jo aikamoinen läjä. Että toisaalta kyllä ymmärrän sellaisia vaateshoppailijoita, joilla roikkuu kaappi täynnä käyttämättömiä vaatteita, joissa hintalaputkin on vielä kiinni.Tosin kustannukset on vähän eri luokkaa:D

   Poista

Blog Design Created by pipdig