maanantai 31. maaliskuuta 2014

Lepoa ja lippuvoittajat!

Nyt on kasvihuone uudelleenjärjestetty, tosin vielä sellaiseen välivaiheeseen. Tässä kohtaa, ennen tomaatintaimia ja muita ihanuuksia, keskitytään päiväkahveihin ja lepohetkiin. Ehdinhän minä eilenkin oikaista tuohon ainakin kolmeksi minuutiksi!
Kevätsiivouksen lisäksi Kevätmessujen lippupaketit on nyt arvottu random.orgin avustuksella. Ja voittajat ovat:

Mervi23. maaliskuuta 2014 8.09

Kyl kasvihuone vaan olis ihana. Tosi monipuolisessa käytössä näkyy olevan. Oi että noita kuvia katsellessa ajatukset lentää jo kesään. :-) Mukana ihanassa arvonnassa kolmella arvalla.


Nella Hakamäki-rilla: Kaunista, tuota vehreyttä odotellessa!


Lämpöiset onnittelut voittajille! Laittakaa yhteystietonne mahdollisimman nopeasti osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saan liput matkaan saman tien.

Messuthan alkavat jo tämän viikon torstaina, eli lippujen postituksen kanssa pitää hieman kiirettä. Jos voittajia ei jostakin syystä tavoiteta tiistaihin mennessä, arvonta suoritetaan uudestaan. Toivottavasti voittajat ovat kuulolla, ties vaikka törmättäisiin messuilla!


Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille ja kasvihuonepostaukseen viestiä jättäneille!

* Edit. Mervi antoi lippupakettinsa uudelleen arvottavaksi ja onnetar nosti voittajaksi seuraavan viestin:
grey23. maaliskuuta 2014 20.30 Oma kasvihuone haaveissa. Mukana yhdellä arvalla.

Paljon onnea grey! 

Laita yhteystietosi yllä olevaan osoitteeseen, niin laitan palkintosi matkaan:)

SHARE:

11 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Liput saatiin vihdoin matkaan onnettarien suosikeille:) Olisipa hauska nähdä kaikkia blogituttuja messuilla, ilmeisesti sinne on moni menossa.

   Poista
 2. Tuo kasvihuone on kyllä niin ihana. Meillä kanssa kasvihuone nyt oleskelupaikkana ja voi miten tekisi mieli jättää se sellaiseksi kesäksikin. Toisaalta. Lämmin voi tulla jos säät vaan sallivat. Ehkä raivaan vähän tilaa niille tomaateillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin tuon tunteen!:D

   Meillä kasvihuone valmistui ensimmäisenä kesänä vasta heinäkuun lopussa, joten se oli vähän olosuhteidenkin pakosta enemmän oleskelutilana kuin kasvatushuoneena. Ja voi että se oli ihanaa! Viime kesänä jouduin jossakin vaiheessa karsimaan ensin toisen korituolin pois, sitten pöydän jne. Tänä kesänä ajattelin täyttää kasvarin tomaateilla ja töräyttää tuolin keskelle lattiaa. Riittää kun äiskä pääsee sinne latailemaan akkuja, muu perhe saa temmeltää muualla:D

   Poista
 3. Onnea voittajille. Kasvihuone on niin ihana. En ole kummemmin haaveillut kasvihuoneesta, mutta voi että kuinka kauniita kasvihuoneita blogeissa kevään korvin vilahtelee. Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taitaa tosiaan olla oikea kasvihuonebuumi meneillään! Mutta onhan se ihana lisä puutarhaan ja mahdottoman monikäyttöinenkin, jos niin haluaa.

   Poista
 4. Voi että, uskomatonta ja ihanaa! :D Laitoinkin sulle meiliä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Liput tulivat postissa. Messuille ehdin sunnuntaina, joten siihen asti täytyy ihastella lippujen mukana tullutta kasvihuone-esitettä.
  - Saija -

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig