keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Terassille!

Ohjelmassa piti olla terassien kevätsiivousta. 
Vaan kun kuulin viikonlopun sääennusteen, 
tajusin, että nyt ei ole aikaa hukattavaksi.
Siivota ehtii myöhemminkin,
mutta terassikahvit kannattaa nauttia nyt!
Täällä kävi kyllä melkoinen tuuli, mutta viima ei onneksi yletä tähän sopukkaan.
Ihan tässä tuppasi kuuma tulemaan.
Uskomaton maaliskuu, ihanaa! 
(Ainakin vielä pari päivää...)

SHARE:

28 kommenttia

 1. Sama täällä...auringosta on saatu nauttia ...tuulen kera..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomaton kevätkeli ollut pari viimeistä päivää! Vielä tuo aurinko paistaa, mutta tuuli alkaa jo olla myrskylukemissa. Ei taitaisi enää lehti pysyä kädessä, edes tuolla suojaisassa sopukassa:D

   Poista
 2. Joo, kyllähän nuo sääennusteet ovat taas kuin rättiä silmille :) mun puolesta olisi voineet aurinkoiset säät jatkua, kun vaan ei sataisi....pöh...;)
  Ihanan näköinen kahvittelupaikka sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan ne kesälläkin menee vikaan, sääennusteet. Vettä tulee vaikka aurinkoa luvataan. Että jos nyt vaikka toisinpäin..? Peukut pystyyn!:)

   Poista
 3. Meillä myös nautittiin ekat terassikahvit eilen mökillä. Meillä ei kylläkään terassi ole vielä noin valmiina sisustukseltaan kuin sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat itse asiassa kasvihuoneen huonekaluja, jotka talvehtivat osa varastossa ja osa sisällä. Nyt piti päästä tuulettamaan nurkkia, niin nämäkin pääsivät ulkoilemaan:)

   Poista
 4. Keväistä on, ainakin vielä;)
  Meilläkin alkoi aurinko paistamaan, joten ulos olen menossa. Ehkä vähän puutarhahommia...
  Tuuli on kyllä melkoinen, taas. Mutta jos löytäis tuulettoman nurkan jostain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti jo tekisi mieli haravointi / lapiohommiin, mutta meillä nurmi on vielä todella märkää ja maakin tuntui olevan aika lailla umpijäässä. Pakko siis keskittyä suunnitteluun ja haaveiluun:)

   Poista
 5. Itsekin kävin aamupäivällä ulkona istuskelemassa ja nauttimassa auringonpaisteesta, ei nuo sääennusteet muakaan kauheesti lämmittäneet. Mielettömän pirteitä terassiotoksia! Oon seuraillut blogiasi jo jonkun aikaa ja muutenkin täällä käydessä tulee aina pirteälle mielelle, kiitos kivasta blogista :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elli ja kiitos kun jätit viestiä! Tämä blogi on itselleni sellainen piristys-henkireikä, kiva kuulla jos se piristää muitakin!:)

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 6. Ihana kevät tiellä terassilla! Nautitaan nyt näistä aurinkoisista päivistä ja yritetään sinnitellä jos viikonloppuna tulee lunta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tankata tätä aurinkoenergiaa! Tosin olen vakaasti päättänyt, että viikonlopun ennustukset menee pieleen ja aurinkokelit jatkuvat:D

   Poista
 7. Ehdottomasti oikea ratkaisu! Pidän tosin täällä peukkuja, ettei sitä lunta nyt ainakaan kovin paljoa enää maaliskuussakaan tulisi, kun ei sitä kerran talvellakaan ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotan siihen, että maa on pinnasta niin lämmin, että sulattaa lumet samoin tein pois. Yritän estää lumen tulon asenteella ja tarvittaessa vaikka pienellä kevättanssilla:D

   Poista
 8. Ooooo, että on kelvannutkin nauttia :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat aurinkoiset kuvat! Kyllä kevät on kaunis. Mutta niin ovat muutkin vuodenajat. Kevät on vaan jotenkin niin uuden alkua ja kasvun riemua.
  Meilläkin ulkokahvit aloitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään nykyään eniten keväästä juuri tuon uuden alun ja kasvun riemun takia. Pienen pienikin maasta nouseva nuppu on aina mieletön riemuvoitto ja keväällä vielä riittää energiaa ja aikaa kiertää kaikki kukkapenkit ja ihastella kasvun ihmeitä. Plus tietenkin ne ensimmäiset terassikahvit, grillaukset yms. Ihanaa!:)

   Poista
 10. Kaunista! Löysin blogisi vastikään ja ihastelin kuvia pitkälle.. Ihanan keväistä auringonpaisteessa, jospa se kevätkin sieltä vielä tulee. Ainu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ainu ja kiva kun löysit tänne! Kyllä se kevät tulee, välillä vähän pienemmin askelin ja sitten taas suurilla harppauksilla. Ihanan kamalaa tämä odotus:)

   Poista
 11. Ihanan keväistä, nin justiin sääennuste sanoi takatalven tulemaksi tylsää mutta eipä sille mitään voi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se ei sieltä tulekaan, onhan nuo ennusteet ennenkin heittäneet häränpyllyä!:)

   Poista
 12. Ei uskota säätievotuksiin vaan juurrutaan terassille :)

  VastaaPoista
 13. Mitkä,upeat kevätvärit siellä!!!

  VastaaPoista
 14. Oikea valinta :) Toivottavasti uusi viikko tuo lisää kaffekelejä <3

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig