maanantai 18. elokuuta 2014

Kakkuja ja karnevaaleja

Ehdin jo eilen illalla hehkuttaa viikonlopun fiiliksiä blogin Facebook-sivujen puolella: sunnuntaina mies nikkaroi pikkumökkimme pikkuterassin valmiiksi, kävimme herkuttelemassa ravintolapäivän kakuilla ja iltasella nautimme korkeakulttuurista kotipihassa. Ja kaikki tämä upeassa auringonpaisteessa.
Ravintolapäivänä suuntasimme Kakkukioskiin, joka mainosti "ihania iltapäiväkahveja huvimajassa tai omenapuun alla". 
Ja juuri sitä oli tarjolla, monenlaista makeaa ja suolaista, idyllisessä ympäristössä.
Huvimajassa oli ihanan vilpoisaa, sillä sen ikkunoita varjostivat mahtavat chiliviljelmät.
Tuo mustikka-valkosuklaa juustokakku oli muuten aivan taivaallista! 
Herkkujen lisäksi tarjolla oli myös silmänruokaa, kuten tässä ihanan herkässä leikkimökissä.
Minä iskin silmäni tähän syyspihan kaunistajaan. Onkohan tuo joku kuusama? Upea väritys ja pittoreski ympäristö.
 Opastus paikalle oli selkeää ja paikka täynnä hauskoja yksityiskohtia.
(Kuvat on otettu ja julkaistu Kakkukioski-blogin luvalla)
Kotosalla teki mieli laittaa karnevaalit, tai vähintäänkin terassitanssit pystyyn, sillä rakas aviomies oli naisväen herkutellessa nikkaroinut kesähuoneen portaat / miniterassin valmiiksi. Ja eikun heti kukkia kantamaan! Jospa katse nyt hakeutuisi yli rikkaruohojen ja multakasojen suoraan uutuuttaan hohtavalle terassille...
Illan kruunasi kotipihassa järjestetty paperinukketeatteri. Oli esirippu, lavasteet ja väliaikatarjoilut, kaikki tarkkaan mietitty ja harjoiteltu. Tiukoissa juonenkäänteissä oli mukana mm. presidentti, kakkaava koira ja meteoriitti.
Että tällaista luovuutta täällä.
SHARE:

13 kommenttia

 1. Kerroppa hei, jos saat varman lajitunnistuksen tuolle oranssimarjaiselle puskalle, täällä sitä kasvaa runsain mitoin tien reunoilla ja juuri lenkillä käydessäni mietin, että mikähän kasvi on kyseessä :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, aika mahtavannäköinen möksä ja aika herkullisennäköisiä leivonnaisia! Ravintolapäivä on ihan mahtava juttu. Mekin käytiin tyttöjen kanssa partiolaisten erähenkisessä ravintolassa tässä ihan kulmilla ja kylläpä muuten maistui! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravintolapäivä, ja myös Siivouspäivä, ovat todellakin ihan loistojuttuja. Ja on ollut mahtavaa huomata, miten tuo jälkipolvi on mahdottoman innostunut kummastakin. Kovat on suunnitelmat tulevaan:)

   Poista
 3. Nuo ravintolapäivät on kyllä aivan ihania! Monta upeaa pientä leipuria ja kokkia pääsee näyttämään taitojansa :)
  Ihanassa kahvilassa olette olleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanan idyllinen miljöö ja mahtavat tarjottavat. Jatkoa odotellessa siis:) Ravintolapäivä on siinä mielessä Siivouspäivään tai Avoimiin puutarhoihin verrattuna huono konsepti, että vatsa ei yksinkertaisesti vedä montaa kohdetta:D

   Poista
 4. Kivoja kuvia, ihana kakkukioski ollut! Oletan että jossain täällä "lähellä", ehkäpä ensi ravintolapäivänä päästään käymään mekin..? Mulla on tarkoitus osallistua Siivouspäivään tänä vuonna, tosin kirppiksen (ja tokaluokkalainen on luvannut pitää pulla-kahviota) pistän pystyyn vanhempieni pihalle kaupunkiin, ei tänne meille varmaan niin paljon väkeä eksyisi.. ;)

  Onnea myös terassista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, Kakkukioski oli tässä melko kulmilla. Meillä tokaluokkalainen haluaisi osallistua sekä Siivouspäivään että Ravintolapäivään, mutta kun äiskä puolestaan haluaa kierellä muiden kohteissa:) Ehkä sitten joskus kun saadaan tuo meidän etupiha ja sen "kioski" valmiiksi...

   Poista
 5. Mainiot portaat tulikin! Kyllä tulee mahtava pikkupirtti teille <3
  Herttaista tuo pienten into ja luovuus, varmasti hieno esitys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä luovia esityksiä riittää, välillä tanssien välillä näytellen. On uutistenlukijaa, sketsihahmoja jne:) Ja pikkupirtissä on jo kovasti viihdytty <3

   Poista
 6. Olisiko tuo rusokuusama? :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig