torstai 6. marraskuuta 2014

Haaveista totta?

Jos olisi rohkeutta ja rahaa, tässäpä aikamoinen unelma! Jokin näissä kuvissa on jäänyt nakuttamaan takaraivoon, ja sivujen äärellä on ihana huokailla ja haaveilla. 

Erityisen hyvältä kuulostaa asuntomyyni-ilmoituksen lause: "Tule tutustumaan ja jää yöksi, silloin tiedät varmasti mikä on tämän kodin henki." Kyllähän autokin aina koeajataan, miksei siis uutta kotia?
Kuvat ja lisätietoja: Oikotie

SHARE:

8 kommenttia

 1. Voi että, ompahan kyllä upea! Eikä vähiten viimeisen kuvan ihastuttavien naapureiden vuoksi. :)

  VastaaPoista
 2. Kuvia katsoin juuri vähän aikaa itsekin. Hurmaava!

  VastaaPoista
 3. Kauniit omenanvihreät seinät keittiössä, hienot valkoiset rappuset sekä ihastuttava miljöö. Itseäni vieroksuttaa tuollainen avonainen wc-ratkaisu, mutta äkkiähän siihen seinät rakentaisi :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis rakennus ulkoapäin ja tilaa löytyy varmasti riittävästi. Joistakin ratkaisuista tykkään, joistakin en. Keittiön tiskipöydän alaosaan laitettu TAPETTIA! Mitenkähän kauan sen on ajateltu puhtaana pysyvän? Samoin tiskipöydän yläpuolella olevat avohyllyt ovat jotenkin ihan keskeneräisen näköiset. Hiukan levoton sisustus myöskin mielestäni on, mutta eihän tässä sisustusta myydäkään, vaan taloa ja se on kyllä hieno.

  VastaaPoista
 5. Todellakin ihana miljöö ja riittävästi tilaa! Paljon olisi korjattavaa..mutta rohkealle ihana paikka toteuttaa vaikka mitä.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig