maanantai 3. marraskuuta 2014

Se on siinä!

Se on siinä! Tai eihän se tietenkään vielä "siinä" ole, mutta tämän vuoden osalta homma on nyt paketissa.
Kivet nakuteltu, singelit kärrätty, multia levitelty ja sipulit istutettu.
Haaveissa oli saada homma vieläkin valmiimmaksi. Sivuikkunoiden alle tulevat penkit ja laatikot työn alle. Mutta samaan aikaan olen kuitenkin hirmu tyytyväinen. Pari viikkoa sitten en kuvitellut töiden olevan edes tässä vaiheessa.
Pieni tauko tekee terää. Alkoi nimittäin jo vähän tympiä koko touhu. Muu osa puutarhaa on jäänyt ihan oman onnensa nojaan, syystöitäkin on vielä jäljellä vaikka kuinka.
Vaikken talvi-ihmisiä olekaan, melkein jo toivon lumen tuomaa armoa ja aikalisää!

Ps. Piparkakku-joulublogin puolella on meneillään pieni arvonta, voit käydä osallistumassa täällä.
SHARE:

27 kommenttia

 1. Tosi hyvälle näyttää! Kyllä nyt kelpaa odotella kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Ja kovasti toivon, että myyrät jättää pari tulppaania meidänkin iloksi:)

   Poista
 2. Aivan ihana :) tiedän kuinka suuri homma on saada nuo reunakivet menemään kauniisti. Keväällä näyttää varmasti kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja tosiaan, aikamoinen homma oli reunakivien kanssa. Eihän mulla mitään kivileikkuria tms ollut. Mutta eipä meillä muutenkaan niin pikkutarkkoja olla. Sieltä mennään mistä helpoimmalla pääsee:D

   Poista
 3. Tosi hyvään jamaanhan sä oot saanut kesähuoneen edustan. Siitä on hyvä jatkaa keväällä uudella innolla ja ajatuksilla. Nyt otat glögiä kuppiin ja menet ihailemaan aikaansaannoksiasi kesähuoneeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on tehtävä, glögit lämpenemään!:)
   Olihan mulla jo vaikka minkälaisia suunnitelmia, mutta sitten kiireessä suunnitelmat unohtuu ja tulee oikaistua aika tavalla. Ei tässä kuitenkaan mitään esittelypihaa olla rakentamassa, vaan meidän oman näköistä ja tyylistä. Joten tehdään taas kun ehditään:)

   Poista
 4. Kaunista on ja hienolta näyttää pihanne. Kyllä kelpaa kesällä ottaa kesätupa taas käyttöön pihoineen päivineen. Sitä ennen juhlitaan joulut ja muuta pakolliset. Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kesätupaan jo tulikin joulu, vielä kun saataisiin vähän lunta maahan. Nyt ajatukset ihan muihin juttuihin!:)

   Poista
 5. Näyttääpä kauniilta! Näiden sun pihakuvien jälkeen tekee vaan mieli vetää verhot eteen ettei nää omaa pihaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, meillä on muu osa pihaa jäänyt kesähuoneen jalkoihin. Ihan hävettää. Mutta tiedän, että keväällä rikkojenkin nyppiminen tuntuu taas ihanalta!:D

   Poista
 6. Vautsi. Te ootte ollut täydessä työn touhussa vielä. Näyttää tosi hienolta. Kyllä nyt on hyvä talven tulla ( tuliskin jo)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole lunta vielä täälläkään. Sellainen peittävä lumikerros ja parin asteen pakkanen olisi kyllä täydellinen lisä joulunodotukseen!

   Poista
 7. Hienon näköistä!!! Tuosta ihana keväällä jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Jatkettavaa tosiaan riittää, mutta uusin voimin ja ideoin sitten keväällä:)

   Poista
 8. Onpa upeaa! Hienosti tsempattu vielä tähän aikaan vuodesta (jolloin eräät viihtyvät sohvan nurkassa paremmin kuin pihalla)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä pari kertaa jo joutui itseään aika tavalla patistelemaan:) Mutta kun sain lastenhoitoapua, oli ajasta otettava kaikki irti! Ohjelmointipäällikkö kun ei ihan ymmärtänyt, että sipulit kuului jättää maahan, ei kerätä ämpäriin...

   Poista
 9. Ihanan näköistä! Niin viimeisteltyä ja kauniit materiaalit! Millaista multaa käytät noihin penkkeihin ja mistä hankit sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on ennen ollut nurmi, eli nurmen kuorimisen jälkeen pohjalla oli vielä jonkin verran multaa. Muuten käytinkin sitten ihan pussitavaraa, jota löysin kesällä isomman satsin -50% alennuksella (tuli halvemmaksi kuin suursäkkien tilaaminen). Multaa tarvitaan vielä lisää, mutta jätin lisämullan hankkimisen ensi kevääseen. Minulla on vähän huonoja kokemuksia irtomullasta enkä tiennyt hyvää paikallista toimittajaa. Muuten olisin kyllä tilannut ison satsin kerralla.

   Poista
 10. Talvilevolla ollaan jo meillä;)

  VastaaPoista
 11. Onpas ihanan näköistä ja upeat nuo polut reunoineen! Itse jätin uusien penkkien kaivamisen kevääseen, vaikka kovasti kyllä kutkutteli aloittaa työt jo nyt syksyllä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä sitä aina pursuaa intoa ja energiaa! Itse kanttasin penkkejä viime keväänä, kun maa oli vielä osittain jäässä. Pikkuisenhan nuo naapurit naureskelivat, mutta ovat jo tainneet tottua:D

   Poista
 12. Näyttää jo melkoisen hyvältä, nuo kaarevat käytävät ovat ihania. Niin paljon olette saaneet aikaan, ettei ihme että kaipaat jo hengähdystaukoa, keväällä sitten taas puutarhahommat kiinnostaa täysillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoin, että kaaret yms. toisivat vähän pehmeyttä tuohon ajopihan tylsään ja kovaan asvaltti-ilmeeseen. Nyt etupihalla on sentään jotain katseltavaa, kun ennen asvaltti tuntui jotenkin hallitsevan koko aluetta. Helppo sitä on onneksi silmää huijata!:)

   Poista
 13. Onpa kauniisti tehty piha-alue.Reunakivet on hyvin laitettu,kun ne vielä ovat kaarevia.Jäin tänne blogiisi lukijaksi myös!

  VastaaPoista
 14. Onpa sievää jälkeä ja siistiä! Tuosta on mitä mainioin jatkaa keväällä:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig