torstai 11. joulukuuta 2014

Valmiina matkaan!

Tälle viikolla oli niin paljon mukavaa ohjelmaa tiedossa, että rustasin joulukirjeet hyvissä ajoin valmiiksi. 
Usein näitä on nimittäin viimeistelty kilpaa kellon kanssa. 
Olemme jo useamman vuoden ajan lähettäneet joulutervehdykseksi joulukirjeen.
Lyhyen tiivistelmän perheemme kuulumisista, välillä kuvan kera. 
Tänä vuonna löysin kivat kuoret joulutervehdyksiin Tigeristä.
Hamstrasin näitä jo syyskuussa, vaikka joulutervehdyslista lyheneekin vuosi vuodelta.
Jotenkin näin sosiaalisen median aikaan perinteistä joulupostia tulee lähetettyä yhä harvemmalle.
Mitenkäs teillä, lähetättekö vielä joulutervehdyksiä postitse?


SHARE:

13 kommenttia

 1. Tuota joulukirjeen lähettämistä olen itsekin miettinyt jo monena vuonna, mutta ei sitä ainakaan vielä ole tullut toteutettua. Onhan se ihan erilaista saada joltain tuollainen ajatuksella kirjoitettu kirje, kuin se halpahallista ostettu joulukortti. Olen pyrkinyt vähentämään lähettämieni joulukorttien määrää. Eihän siinäkään ole mitään järkeä, että jollekin lähetetään kortti kerran vuodessa ja muuten ei olla missään tekemisissä. Kauniit kuoret olet hankkinut kirjeisiisi!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana idea <3
  Meillä ei ole mitään traditiota ja siksi jäänyt, oma porukka on eriasia, mut harmittaa kun saa pakollisen joulukortin ihmisiltä, mistä et ole kokovuonna kuullut mitään..
  En pidä pakkojutuista ja luulen että tänävuonna jää laittamatta, paitsi lähimmille lähtee sähköpostissa viestiä ja kuva pienemmistä lapsista joulupukin kanssa.<3

  VastaaPoista
 3. Kauniita nuo sun lähetykset. Meillä se joulupostin määrä vähenee joka vuosi. Tänä vuonna lähtee kymmenen postin kautta ja sitten lisäksi naapurien posti.
  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Ihana kirjepino! Kyllä mä lähetän perinteisiä joulukortteja; valokuvia tai itse askarreltuja. Niitä kulkee postin kautta parikymmentä ja muutama suoraan saajille. Kaikki kuitenkin ihmisille joihin pidetään yhteyttä muutenkin; ei ehkä montaa kertaa vuodessa mutta joskus ainakin. Enkä millään oo valmis tästä perinteestä luopumaan :) sähköisesti en joulutervehdyksiä lähetä enkä oo facessa niin tämä perinteinen sopii mulle mainiosti :) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ilman muuta perinteisellä tavalla. Kyllä postista tullut kortti on aivan eri asia, kuin sähköinen tervehdys, vaikka sekin on parempi, kuin ei mitään!
  Kauniit kuoret ja kirjeen laittaminenn mukaan on mahtava juttu. Varsinkin sellaiselle jota harvemmin näkee, on mukava kertoa kuulumiset ja saajakin ilahtuu varmasti.

  VastaaPoista
 6. Mä kirjoittelin jouluterveiset jo marraskuun puolella ja vein ne hyvissä ajoin postin helmaan. Toivottavasti löytävät perille! Täytyy sanoa, että lähettäisin enemmän kortteja, mikäli postimaksut olis edullisemmat. Niihin uppoaa hurjasti rahaa ja kun jouluvalmistelut muutenkin syövät rahaa niin jostain täytyy tinkiä :) Tykkään kyllä kovasti laittaa joulukortit liikenteeseen. Se on yks niistä ensimmäisistä jouluvalmisteluista, joita teen. Ja yleensä aika ajoissa niin niistä ei tuu stressiä :)

  Kauniita nuo kirjekuoret!

  VastaaPoista
 7. Täältä lähti 35 kpl itsetehtyjä kortteja postiin! Minusta on ihana käydä postilaatikolla ja katsoa onko tullut kortteja! Minusta on kiva muistaa ihmisiä joulukortilla...sähköinen kortti ei vedä vertoja perinteiselle postin tuomalle. Tuo Joulukirje on kiva idea!

  VastaaPoista
 8. Meiltäkin lähtee tänä vuonna joulukirje, kyljessänsä itse askarreltu kortti. Ei digiaika korvaa ihan oikeata postilaatikosta löytyvää kuorta tai korttia.

  VastaaPoista
 9. Minustakin tämä joulukirje on ihana idea. Itse suunnittelin tänä vuonna, että askartelen kortit itse. Osin tarpeitakin jo aikoja sitten, mutta kuinkas kävikään. Kortit ovat edelleen askartelematta :( En vain ole saanut aikaiseksi niinkuin en paljon muutakaan. Kiire. sekö on ollut syy tekemättömyyteeni. En tiedä. ehkä sekin. Ehkä askartelen vielä muutaman kortin ja laitan ne joulumuistamisten mukaan ns. pakettikortiksi. Aika näyttää kuinka käy.

  VastaaPoista
 10. Jep, lähetetään. Ja valokuvan muodossa:)
  Joskus ollaan saatu tuollainen joulukirje ja se oli minusta aivan ihana!

  VastaaPoista
 11. Mäkin tykkään tuosta liikkeestä. Sieltä löytyy just hyvää sälää askarteluun ja väkertämiseen. Joulukortit teen itse. Ihanaa kun tyttö on jo niin iso, että se tekee osan korteista jo itsenäisesti. Lisäksi lapsista on seuraa uurastuksen lomassa :)

  VastaaPoista
 12. Minäkin lähetän kortteja, joka joulu. Vähän ne stressaa mutta ihana tunne kun saan ne viimein postiin. Lasten kanssa yhdessä aina askarrellaan, ja aika usein ne kortit näyttääkin siltä :)

  VastaaPoista
 13. Harmi kun jäi teidän joulukirje saamatta tänä vuonna, kun Kusti ei jaksa polkea reissupakun perässä! Valmistaudun ensi jouluun hyvissä ajoin. Siihenhän on enää 358 päivää! Mistä löysit ihanat "polkagris"-napit?

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig