tiistai 16. joulukuuta 2014

Lempeää valoa

Piparkakku-joulublogin puolella on parhaillaan käynnissä jouluinen arvonta.
Arvonnan palkintona on ihana tähtikoristesetti Leino Designilta.
Leino Design on Varsinais-Suomessa, Salossa, sijaitseva pieni lyhtypaja, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteita aidosta kotimaisesta ruostumattomasta teräksestä. Lyhdyille ja muille pajan valmistamille tuotteille on myönnetty korkeasta kotimaisuusasteesta kertova avainlippumerkki sekä Design from Finland -merkki.
Sain tutustua Leino Designin laadukkaisiin lyhtyihin. Pitkäikäiset ja tyylikkäät lyhdyt tuovat lämpöä, valoa ja tunnelmaa sekä ulos että sisälle. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lyhdyt kestävät aikaa ja sääoloja. Kookkaat lyhdyt eivät keikahda ensimmäisestä tuulenpuuskasta tai pikkumiehen töytäisystä. 
Vaikka eihän meidän kullannuppu mihinkään tietenkään luvatta koske. Ikinä.
Tyylikkään ajattomat lyhdyt on helppo yhdistää moneen eri tyyliin ja ympäristöön.
Kaunis lyhty toivottaa jouluvieraat tervetulleiksi etuovella. 
Toisaalta näyttävä lyhty on melkoinen katseenvangitsija myös sisätiloissa ja luo armeliaan hämyistä tunnelmaa joulusiivouksen vasemmalla kädellä suorittavalle. 
Jos et ole vielä osallistunut Leino Designin monikäyttöisen rosterisen tähtisetin arvontaan, klikkaa itsesi Piparkakku-blogin puolelle tänne
Arvonta päättyy huomenna keskiviikkona klo 24.

Tunnelmallista joulunalusaikaa ja paljon kynttilänvaloa!

SHARE:

12 kommenttia

  1. Oi oi, kylläpä kotisi näyttää kauniilta ♥ Lyhdyt on yks mun heikkouksista. Täytyykin käydä heti osallistumassa tähtiarvontaan. Tähdetkin kun on niin ihania ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Krisse! Kyllä tähdet kuuluvat jouluun (ja vähän muuhunkin aikaan :D ). Mies meillä aina manailee köykäisiä lyhtyjä ulkotiloissa, kun ovat nurin heti jos tuulee kovasti tai harja vähän osuu. Tämä on kyllä niin tukevaa tekoa, että ei pienestä hätkähdä!

      Poista
  2. Kaunis lyhty ja sopii hienosti kauniiseen olohuoneeseenne.

    VastaaPoista
  3. Täällä suoritetaan joulusiivoa silleen pikkuhiljaa.. Kun toisesta päästä siivoan niin lapset sitten sotkee toisesta. :D Mutta semmoista se nyt on, tiedät varmasti. ;) Kauniita kuvia teiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee, tee työtä jolla on tarkoitus. :D Välillä melkoisen turhauttavaa, mutta tietääpähän ainakin itse siivonneensa, edes jossakin ja jotenkuten, vaikkei ulkopuolisille avautuisikaan:)

      Poista
  4. Voi kuinka kauniita lyhtyjä, täytyykin pitää mielessä :)
    Ja koti aivan ihanan tunnelmallinen..

    VastaaPoista
  5. Hurjan kaunis koti :) Ja ihana tuo sivupöytä! Pitääpä klikkailla itsekin mukaan arvontaan :)

    VastaaPoista
  6. Taatelikakku paistuu uunissa ja tuoksu leviää huoneisiin! Kaunis lyhty, sopisi meidän etu terassille kuin nenä päähän! Mukana siis arvonnassa!

    VastaaPoista
  7. Lyhdyt on aivan ihania. Ja tuossa valloittaa kyllä yksinkertaisuus! Kauniit värit olohuoneessa!!!!!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig