lauantai 6. kesäkuuta 2015

Iltavaloja

Meillä on ollut viime päivinä aivan järkyttävä tuuli. Kevyet kukkaruukut kaatuilevat, lasten lelut lentelevät pitkin pihaa, istutusta odottavat puut ja pensaat ovat jatkuvasti kumollaan.

Iltasella saatiin kuitenkin nauttia näin upeasta värimaailmasta.
Tyynempää viikonloppua kaikille!
SHARE:

23 kommenttia

 1. Ihana kuva tosiaan ♥ Mekin ihasteltiin tuota taivasta. Kaunis ♥

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä edellisten kanssa(: Minä jollain lailla pidän tuulesta..tuntuu,että se tuo jotain uutta tullessaan, kuten nytkin tuon ihanan illan valon<3

  VastaaPoista
 3. Oikein on ärsyttänyt, kun on pitänyt raahautua iltaisin sisälle nukkumaan; kun olisi niin kaunista, hiljaista ja tuuli tyyntynyt. Tuulet ovat olleet todella voimakkaita. Saapi nähdä jääkö mun portinpieliä koristavista valkoviuhkoista mitään jäljelle.. On kyllä ollut koomista ratsastaa hevosen kanssa pellolla kävelyvauhtia ja tuntuisi, kuin olisi työntänyt pään ulos liikkuvasta autosta; posket lepattaneet siihen malliin. Eihän siinä ole uskatanut vaihtaa askellajia reippaammaksi, kun on pelkona, että tuulenpuuska heittä sinut sieltä alas. :)

  VastaaPoista
 4. Ihan niinkuin tämä olisi kovasti käsitelty kuva johonkin satukirjaan! Kaunista siis, ja kun oletan sen olevan vielä luomua, niin vielä kauniimpaa... :)
  ps. ja on tosiaan niitä kovia tuulia pidellyt...

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuva! Itsekin kuvasin yhtenä iltana punaisena loimottavaa taivaanrantaa.... (kurkkaa http://paijaqo.blogspot.fi/2015/05/iltarusko.html) Kuva ei edes näytä niin hienolta kuin miltä taivas oikeasti näytti...
  Lisää ihania kesäiltoja toivoen :)

  VastaaPoista
 6. Minä kans alan jo väsymään tuohon tuuleen, aivan mieletöntä tuulemista ollut jo useita päiviä.. ellei viikkoja. Kanalaakin piti pönkätä paikalleen ties millä isoilla kivillä kun sekin lähti liikkeelle. Nyt onneksi on tyyntynyt.

  VastaaPoista
 7. Unelmainen ilta! Kuinka voikaan olla, että tänäänkin tuulta ja sadetta kiin syksyllä konsanaan.

  VastaaPoista
 8. Hyvä tavaton kuinka KAUNIS kuva!
  Jestas, kyllä olet upeasti saanut ikuistettua maiseman ja hetken ♥

  Tuulta on etenkin tällä viikolla piisannut ihan hurjasti. Harva se hetki saa pitää tukastaan kiinni, ettei lähden taivaan tuulien matkaan.. :)

  VastaaPoista
 9. Onpa aivan ihana kuva! Satumainen tunnelma.
  Kuten Pipsa ylempänä, minäkin pidän tuulesta, mutta nyt alkaisi kiintiö olla täynnä vähäksi aikaa. Eihän tässä edes valokuvaus onnistu, kun tuuli riepottelee kuvauskohteita jatkuvasti. :)
  Tällekin päivälle on luvattu kovaa tuulta...
  Tyynempää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Upea kuva ja värit! Täälläkin on tuullut jo monta päivää. Haikeana katselen, kun omenankukkien terälehdet lentelee -tuntuu, ettei ne ehtineet kaikki kunnolla auetakaan! Mukavia ja tosiaankin tuulettomampia päiviä :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig