torstai 29. lokakuuta 2015

Villasukkia ja värien leikkiä

En pidä kylmästä, mutta rakastan syksyä.
Sen värejä, viipyilevää tunnelmaa, kirpeitä aamuja, omenan tuoksua.
Rakastan villasukkia, kynttilöitä ja takkatulen ritinää.
Teemukillisia, valojen ja varjojen leikkiä, villatakkeja.
Syksy on myös sitkeitä flunssia ja talikko seisoo penkissä toimettomana. Mutta kohta kukistan taudin ja saan puutarhan pakettiin. Vaikka se vaatisi otsalampun ja lampaanvillakerraston! Ja ehkä jääkairankin.
SHARE:

9 kommenttia

 1. Kauniita syyskuvia! Tykkään niin näistä ensimmäisistä kuura-aamuista. Kohta pääsee taas puutarhaan ilman sitä jääkairaa... Ensi viikolla lämpenee kai!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia syksystä, se on kaunista aikaa!
  Ja kuten työkaverini sanoi, asenne ratkaisee aina, eli kyllä saat varmasti puutarhasi talvikuntoon:)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, Maria <3 Myöhäissyksykin on ihanaa aikaa, juuri noin kuinka kuvailit . . Kohta on täälläkin valmista ja voi alkaa odottaa oikeata talvea :)

  VastaaPoista
 4. Adorable photos, bonne soire! Patricia

  VastaaPoista
 5. Kohtalotoveri täällä. Pian viikko ollaan pikkuisen kanssa röhisty ja oltu venttinä. C- ja D- vitskuu sinkin ja pakurin ja valkosipulin kanssa lämpimien juomien ja villasukkien lisäksi, niin jospa tauti alkaisi luovuttaa. Vielä niin paljon tehtävää puutarhassa, no tuskin se talvi vielä tulee. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Minäkin pidän syksystä, mutta olen tosi kylmäverinen. Villasukat, kynttilät ja takkatuli auttavat siihen. :)
  Toivottavasti saatte taudit taltutettua ja pääsette nauttimaan kauniista päivistä täysillä. Nyt on taas luvattu lämpimämpää, joten et onneksi jääkairaa ehkä tarvitse.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa syystunnelmaa tässä postauksessa. Jääkairaa tarvittaisiin meilläkin, tosin ihan oikeasti, kun laiturin nosto jätettiin vahingossa liian myöhäiseksi. Onneksi pihatyöt saatiin kuntoon ennen pakkasten tuloa.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig