maanantai 9. marraskuuta 2015

Marraskuu onkin ihan kiva!

Meillä juhlittiin viikonloppuna oikein urakalla. Päivänsankareina olivat 3-vuotta täyttänyt Ohjelmointipäällikkö sekä tietenkin isät.
Vaikka talo oli vieraita täynnä, myös emäntä ehti hengähtää ja nauttia vieraista ja viikonlopusta.
Edes marraskuun harmaa keli ei harmita. Jotenkin nykyään jopa tykkään tästä värittömästä kaudesta. Samaa mieltä ovat yhä ulkona majailevat laakeripuut. Ne ovat viihtyneet marraskuun kosteudessa mainiosti.
Ja nyt kun nämä marraskuun alun juhlallisuudet on saatu alta pois, katseet (ja sisustus) käännetään kohti joulua. Loistoaikaa siis tämäkin!
SHARE:

28 kommenttia

 1. Itekin oon alkanut pitää tästä ajasta. Ihanat syyskuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin yllättävä havainto omalla kohdallani!:) Olen aina pitänyt syksystä, mutta että tästä harmaasta ja kosteasta ajasta. Ihan niinkuin oikein tykkään!:D

   Poista
 2. Hienoa kun on ollut mukava juhlaviikonloppu. Kivoja kuvia. Hienoja nuo laakeripuut. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Laakeripuut ovat tämän kesän hankinta, katsotaan miten onnistun talvettamaan ne... Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. Kaikilla vuodenajoilla oma viehattävyytensä.
  Nyt on oikea aika kyläillä, käpertyä sohvan nurkkaan kirjan kanssa, poltella kynttilöitä ja takkaa. Nyt voi rauhassa nauttia eri asioista kuin kesällä. Ja jotenkin tälläinen harmaa ihan rauhoittaa. Eilen käveltiin metsässä, syksyinen metsä on ihana.
  Ja joulu on täällä ennen kuin huomaammekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, harmaa keli tosiaan rauhoittaa! Itselläni on juuri kauhean hektinen aika käsillä, johan tässä uuvahtaisi ihan kokonaan, jos vielä luontokin tarjoaisi jatkuvasti väriärsykkeitä. Vielä kun oppisin tykkämään talvipakkasista...

   Poista
 4. Kyllä teillä on kaunis terassi :) Ihanat nuo valot!
  Ja kääk, joulu on ihan justiinsa täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Tämä on etupihalla olevan kesähuoneen terassi. Näkyy sekä taloon että kadulle, joten se on mukavaa pitää kauniina. Ja ihanaa, joulu tosiaankin on täällä ihan justiinsa:D

   Poista
 5. Kauniita kuvia <3 Lokakuu oli ainakin tosi kiva, josko marraskuu myöskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tässä nyt joutuu myöntämään, että marraskuukin on aika mainio. Seuraavaksi kai jo ylistän pakkasta ja lunta... Ainakin talvihenkisen mieheni haaveissa:D

   Poista
 6. Terassissa on varmaankin katto kun pysyvät noin ihanina? ;) Meillä ei oo yhdessäkään kattoa ja se kyllä harmittaa kun kaikki kastuu... Tosi ihanalta kyllä näyttää ihan kaikki. :) Onko tuija talvenkin tuossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kesähuoneemme terassi, ihan pieni kattolippa tuohon reunaan tulee. Ei siis kattoa terassin päällä. Oli vain suhteellisen kuiva keli kuvia ottaessani:)

   Tuija on tämän vuoden hankintoja, katsotaan miten selviää talven yli ruukussa. Kerron sitten!:)

   Poista
 7. Lamppuja ja kukkaruukkuja ihailen minäkin. Taikka oikeastaan ihan kaikkea :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Lamput olen tilannut Taloon.comista ja laakeripuiden ruukut olen hankkinut Viherpeukaloilta. Puinen musta ruukku on Strömsön mallistoa. Sopivat kyllä kaikki kivasti yhteen ja tasoittavat kesähuoneen "sievistelyä". Mukavaa loppuviikkoa!:)

   Poista
 8. Pitkästä aikaa pääsin tänne kommentoimaan...koneeni on aina ilmoittanut, että sivuilla saataa olla virus...pöh!!
  Teranssinne on upea...tykkään noista mustista valoista....tai siis varjostimista, oven molemmin puolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan kurjuus, vai viruksia vielä! Kääk! Ihanaa, että pääsit nyt.

   Ulkovalot olen tilannut Taloon.comista ja olemme olleet niihin todella tyytyväisiä. Antavat kauniin valon ja ovat kevyet mutta ryhdikkäät.

   Poista
 9. Tuntuu, että koska lokakuu oli niin ihana ja aurinkoinen, niin tätä perusharmaata ja sadettakin sietää ihan eri tavalla. Ja hämärä ei välttämättä olekaan huono juttu, vaan hyvä syy tunnelmoida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en ajatellutkaan tuota. Lokakuun jäljiltä on vielä riittänyt valon suomaa energiaa. Ehkä se marrasmasennus iskee sitten myöhemmin. Tai ehkäpä saammekin joulun jälkeen aurinkoiset talvipäivät ja aikaisen kevään!:) Mutta tunnelmointi ja kotiin rauhoittuminen on kyllä ihanaa!

   Poista
 10. Kauneutta löytyy, kun osaa katsoa;)

  VastaaPoista
 11. Yksinkertaisen kaunista! Uskomatonta että ollaan jo marraskuussa, mutta säät ovat näinkin lämpimät. Nuo pyöreät ruukut ovat todella tyylikkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuu on tosiaan ollut melko poikkeuksellinen. Kasvimaakin puskee vielä persiljaa ja muita yrttejä:) Pyöreät ruukut ovat Viherpeukaloilta, niitä taisi olla paria eri kokoa.

   Poista
 12. Sama tunnelma täälläkin marraskuusta. Lumi tuntuukin yhtääkkiä ihanalta. Mukavaa kun sitä tuli. Kyllä se kyllästyminenkin tulee jossain vaiheessa. Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, täällä on vielä tasaisen harmaata ja märkää, valoa tuovasta lumesta ei tietoakaan! Mutta tykkään kyllä tästäkin:) Mukavaa marraskuun jatkoa myös sinne!

   Poista
 13. Ihana tämä blogisi! Hienoa, että löysin tämän upeuden. Saan aloittaa oman pihan laiton keväällä ja täällä sain jo pikaselauksella valtavasti inspiraatioita. Oikein ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun mukavaa, että löysit tänne! Sinulla onkin ihanat ajat edessä <3 Paljon intoa ja tsemppiä rakennusaikaan sekä pihapuuhiin! Ja tietenkin oikein ihanaa joulun odotusta!

   Poista

Blog Design Created by pipdig