sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Adventtikalenteri

Adventtikalenteri on ripustettu paikoilleen ja ensimmäinen pussukka odottaa pieniä avaajiaan. Näissä on perinteisesti ollut jotakin mukavaa puuhaa koko perheelle. Tähän aikaan yöstä uskallan jo paljastaa, että ensimmäinen pussi sisältää uudet piparkakkumuotit. Taikina lepäilee jääkaapissa.
Erityisen mukavaa on, että  tänä vuonna leipomis- ja maistelupuuhiin pääsee osallistumaan myös perheen pienin allergikko. 

Ihanaa ensimmäistä adventtia!

SHARE:

13 kommenttia

 1. Tuopa on nätti kalenteri - ja erityisesti ilahduttaa neljän pussin taktiikka. Pitää pistää seuraavia vuosia varten mieleen, tänä vuonna ei taida enää ehtiä mukaan kelkkaan!

  Sini K.
  Viherpihan Kasvihormoni-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olisipa tämä perheen ainoa kalenteri... Jokaiselle löytyy vielä omansa, se rumba alkaa sitten parin päivän päästä:D Mutta tätä on kyllä hauska toteuttaa, kun saa miettiä yhteistä puuhastelua koko perheelle!

   Poista
 2. Tämmöinen oliskin kiva.. Se perinteinen joulukalenteri voisikin sitten sisältää vaikka pelkästään suklaata tai muuta herkkua.. Ensi vuonna toteutukseen..!? :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana idea tuo koko perheen adventtikalenteri. Tämän ajatuksen kanssa voisi vielä päästä liikkeelle... :) Ihanaa ensimmäistä adventtia ❤️

  VastaaPoista
 4. Kiva idea! Ja iik miten ihana se eukalyptuskranssi on. Ja kaikki kasvarikuvat! Kadehtien täällä ihailen -siksi, että kammoan hämiksiä ja lukkeja niin paljon, että syksyn puutarhahommat on haave vain. Ja piha sitä myöden hunningolla...
  Mukavaa adventtia!

  VastaaPoista
 5. Loistava idea. Yhdessä tehden joulustakin tulee yhteinen.

  VastaaPoista
 6. Oi olipas hauska idis kalenterille!

  VastaaPoista
 7. Voi että, onpa symppis adventtijuttu!

  VastaaPoista
 8. Ihana idea tuo adventtikalenteri ja vielä yhteistä tekemistä perheen kanssa. Tykkään.

  VastaaPoista
 9. Hauska idea! Ihanaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 10. Voi miten suloinen kalenteri. Ihana ♥

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig