perjantai 1. tammikuuta 2016

Tarmolla tammikuuhun

Kylläpäs oli mukava aloittaa uusi vuosi auringonvalosta nauttien!
Melkein jo tunsi, miten puiden takaa pilkistävä aurinko lämmitti kasvihuonetta.
No pakkastahan siellä vielä oli, mutta mieli matkasi heti pitkälle kevääseen. 
Millainen puutarhavuosi tänä vuonna mahtaa odottaa..? 

Iloista odotusta, sormia syyhyttäviä suunnitelmia ja tarmokasta tammikuuta!

SHARE:

14 kommenttia

 1. Oli tosiaan ihana aloitus Uudelle vuodelle ja lunta ei juuri mitään.Saa nähdä minkälainen talvi tästä tulee,kun lunta ei ole maassa edes sen vertaa,että pääsis potkurilla kaupoilla käymään ja pakkasia ei ole kuin nyt tänä aamuna ensimmäistä kertaa eniten eli 17.1 astetta täällä Itä-suomessa.Hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taitaa tosiaan olla tämän talven kylmin päivä. Lapset haaveilevat lumesta, minulle riittäisi kasveja suojaava kerros. Edelliskerran lumeton talvi teki tepposia "varmoille" kasveille, saas nähdä miten nyt käy. Mutta valoisa vuoden aloitus ainakin on ollut, ihanaa!

   Poista
 2. Hyisen kylmään pakkasaamuun täälläkin herätään. Paljas maa ja miinus 15. Mutta kaunista, aurinko jo kajastaa. Hyvää alkukevättä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, "alkukevättä" tosiaankin! Tuosta sai jo valtavasti lisäenergiaa, kiitos!:)

   Poista
 3. Tuntuu ihanan keväiseltä, vaikka asteita on -11. Valitettavasti nykyisin tuppaa olemaan sääasiat niin, että kun helmi-maaliskuussa odotamme kevään hauraita alkuja, tulevatkin pakkaset ja 20 cm lunta. Toivottavasti ei tänä vuonna.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, monta kertaa olen manannut "takatalvea", vaikka ihan ajallaan lumisade onkin ollut. Sitä vaan ei malttaisi enää maaliskuussa lumeen hukkua, jos on alkuvuosi menty ilman. Aikaista kevään odotusta siis!

   Poista
 4. Ennustan sulle vauhdiskasta, jopa näännyttävää puutarhavuotta. Ihana tuo kasvarin jäinen ikkuna. Komeat liuskekivet olit hankkinut myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näännyttävä ei kuulosta hyvältä... Mutta ehkä tästä(kin) selvitään! Liuskekivet odottavat inspistä ja sulaa maata. Näitä keskeneräisiä projekteja on huolestuttavan paljon jo nyt. Ja uudet on vielä suunnittelematta. Lupasiko joku jossaikin vaiheessa rauhallisen puutarhavuoden ja vain käyskentelyä kukkahattu päässä..?:D

   Poista
 5. Mä aina kadehdin sun näitä kasvarikuvia. :) Voin kuvitella kuinka sormet syyhyää päästä sinne touhuilemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin tänne vaan kasvariin "lämmittelemään"!:D Mutta ihan tosissaan, kyllähän tuo pienkikin auringonpilkahdus on jo selvästi lupaus keväästä. Vielä kun saisi sen valoisan ja viileän kuistin, niin voisi aloitella hyvissä ajoin:)

   Poista
 6. Meilläkin on -10 C pakkasta, ei huvita lähteä edes lenkille. Mutta nyt on aikaa lukea dekkareita, puutarhakirjoja ja -lehtiä ja suunnitella uusia projekteja pihalle...
  Oikein ihanaa puutarhavuotta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Totesin ihan saman, kun jouluaaton aurinko lämmitti hippusen poskea :) Kevättä kohti :D

  VastaaPoista
 8. On ollut kyllä aurinkoinen loppuvuosi pitkiin aikoihin, piristävää vaikkei lunta olekaan :)
  Mikä on tuo kaunis kuiva kukkanen, talven törröttäjä, kasvihuoneessasi?

  VastaaPoista
 9. Siemenkuvastoa selatessa ja taimista haaveillen, siinäpä päivän piristykset;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig