maanantai 18. tammikuuta 2016

Valoterapiaa ja arvontamuistutus!

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen viestiä jättäneille! Aivan mahtavaa, että sain jo näin etukäteen jakaa asian kanssanne. 
Mahtavaa on myös ollut viikonlopun sää! Niin kaunista, että henkeä melkein salpaa. 
Sunnuntaina olikin melkoista hulinaa, kun parikymmentä energiapakkausta kokoontui juhlimaan synttäreitä urheilutalolle. Poppi pauhasi ja vauhtia piisasi. Oli renkaita, patjoja, pallopelejä, temppuilua, iso sali vapaassa käytössä. Huippukivaa, kun vieraita mahtui kutsumaan reilummin ja menoa ei tarvinnut hyssytellä. Olemme kerran aikasemminkin pitäneet synttärijuhlat urheilutalolla, parin vuoden takaisista kekkereistä pääset lukemaan lisää täältä.
Juhlien päätteeksi oli pakko mennä nauttimaan valoterapiasta. Auringonvalolla on kyllä uskomaton vaikutus, vaikka pakkanen nipistelisikin poskia.
Muistakaa paukkupakkasten keskellä myös kotipihan sirkuttajia! Vielä ehdit osallistua ulkolintujen ruokintapakettien arvontaan täällä. Kotimaisten linnunruokien arvonta päättyy tänään maanantaina 18.1. klo 24.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia, sinulla on taito muuttaa talven kuvatkin kullan värisiksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruusunmekko! Pakkohan se oli ulkoilla kameran kanssa, kun valo siivilöityi niin kauniisti. <3

   Poista
 2. Tämä valoisuus tulee niin tarpeeseen! Upeat kuvat jälleen kerran :) Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, valoa on kaivattu! Vielä kun saisi mittarilukemat noin 50 astetta lämpimämmäksi! :D Mukavaa viikkoa myös sinne!:)

   Poista
 3. Niin kaunista valoterapiaa tänne asti :)

  VastaaPoista
 4. Voi onnea kirjaprojektista. Olipa ihana juttu. Vuoteen voi mahtua paljon iloa ja surua. Kaikkea hyvää sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle! <3 Sitähän se elämä on, iloa ja surua. Ikinä ei tiedä millainen käänne nurkan takana odotaa. Ja ihan hyvä niin!:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig