keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Ensimmäinen kevätilta!

Tänään(kin) vihmoi vettä ihan kunnolla. Aamulla pihahommia tehtiin mutaisina ja märkinä. Sitten koulin taimia kesähuoneessa, kaatosadetta kuunnellen. Siksi en meinannut uskoa silmiäni, kun ilta koitti. Ensimmäinen todellinen kevätilta! 
Maasta puskee sipulikukkien alkuja, syreenin silmut pullistelevat. Oli aivan pakko napata valokuva kesähuoneen ikkunasta siitä ohi kävellessäni. Ilta-aurinko osuu sinne aina niin kauniisti. Kevät! Kevätvalo! I'm in love!
SHARE:

6 kommenttia

  1. Auringossa on voimaa, itsekin tulin heti hyvälle tuulelle pelkästään auringonpaisteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihmeellinen voima onkin! Meillä mies aina sanoo, että muutun ihan eri ihmiseksi kevään tullen. Ja eilen sainkin jo kuulla tuon, että "keväthehku" on täällä. Niin ihanaa! <3

      Poista
  2. Eilen oli tosi lämmintä,vaikka täällä meillä satoi heti aamulla ja sitten tuli taukoa kylillä käynnin ajaksi ja ennätin vielä savustamaankin ennen sadetta.Siinä klo 15 paikkeilla alkoi sade,eikä ole vieläkään loppunut,mutta onneksi ei tuule,sain käytettyä tomtatoa vähän aikaa ulkona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuli vettä kuin siitä kuuluisasta paikasta koko aamun. Mutta ilta saatiin nauttia lämmöstä ja auringosta, esiin pilkistävät kasvitkin oli jotenkin tosi terhakoita sateen ja lämmön vaikutuksesta. Ei olisi malttanut sisälle tulla ollenkaan! Nyt taas harmaata, mutta ainakin lumet ovat jo sulaneet :D

      Poista
  3. Kevät on yhtäkkiä täällä, aivan ihanaa! <3
    Tuo valo on niin pakahduttavaa. Iltaisinkin ehtii ja jaksaa puuhailla puutarhassa ihan erilailla.

    VastaaPoista
  4. Niinpä niin,Kevät,Kevätilta,Kevättuuli,Kevätaurinko..sanoinakin saavat ihon kananlihalle,ihan oikeesti<3

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig