sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Odottavan aika on pitkä!

Odottavan aika on pitkä, sekä minulla että kukilla.
Sain ennen pääsiäistä Huiskulasta ihanan kevätkukkalähetyksen. Ostin myös pari kassillista tetenarsisseja. Tarkoitus oli tietenkin tehdä hienot ruukkuistutukset ovenpieleen pääsiäiseksi.
Vaan tauti tuli ja kaatoi minut sängyn pohjalle. Reilun viikon katselin kaihoisasti kasvihuoneen suuntaan.
Siellä ne kylpivät kevätauringossa.
Osa ehti jo vähän venyä pituuttakin.
Mutta nyt vihdoin pääsen istutuspuuhiin! Mullat on sulatettu, ruukut katsottu valmiiksi, ovenpielestä poistettu nuutuneet callunat ja havut. On kevätfreesauksen aika.
I-H-A-N-A-A !!

* blogiyhteistyö, Huiskula
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihanaa, että flunssa on taltutettu ja pääsit lempihommiin. Voin kuvitella tuon kaihon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiukille otti! Mutta olin niin kanttu vei, etten edes yrittänyt lähestyä kasvaria:D Nyt taas onneni kukkuloilla <3

   Poista
 2. Täällä kans flunssan jälkimainingeissa ollaan ja hirvee hinku päästä jotain kevätpuuhia tekemään. Mutta vielä täytyy ottaa rauhallisesti. Mutta kohta..... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toipuminenkin otti yllättävän pitkään. Nyt tuntuu, että kroppa alkaa taas olla kunnossa ja valmiina tositoimiin! Maltillista toipumista, kevätpuuhat kyllä odottavat:)

   Poista
 3. Kiva että oot toipunut flunssasta ja päässyt kasvihuoneelle.Täälläkin on vielä odoteltava,minulla 3 narsissia odottaa pakastimen päällä ulos pääsyä,saa nähdä kestääkö niin kauan,että voin mennä istuttamaan sipulit noin kk kuluttua hautausmaalle.Jos ei kestä niin sittenhän ei mahda mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi enää ei ollut kovia yöpakkasia, niin uskalsin jättää kukat kasvariin. Sisällä ne kuivahtavat kyllä valitettavan nopeasti, kun olen vähän huolimaton kastelija. Toivotaan, että saat narsissit kauniina haudalle!

   Poista
 4. Tänä vuonna on flunssa kaatanut yhden jos toisenki sängyn pohjalle. Silloin pitää ottaa vain rauhallisesti. Itsekin jo odotan että pääsen ulos puuhaamaan, alkaa sisähommat tympimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen kuullut, sitkeä flunssa on kiusannut monia. Meillä onneksi minä olin ainoa pitkällä kaavalla sairastanut (kop kop kop...). Tsemppiä odotukseen ja iloa ulkopuuhiin, kun sinne vihdoin pääset!

   Poista
 5. On tässä vielä kevättä mukavasti jäljellä. Ihanat on kukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi on, meillä on vielä luntakin ihan reilusti. Eli eihän tässä mikään kiire olisi, mutta kun ei millään malttaisi:)

   Poista
 6. Vautsi, ihania kevätkukkia olet saanut! :) Kivaa huhtikuuta sinne!

  VastaaPoista
 7. Tää on niin kiva aikaa selata blogeja kun on niin paljon tämmöisiä aurinkoisia kevätkuvia! :) Ihanaa vihreää, valoa ja kukkia teillä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä oikein enää malttaisi odotella, mopo lähtee aina keulimaan ihan väkisin:D Juuri tarkistin, milloin lähipuutarhamyymälä avaa ovensa, lista on jo melkoinen:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig