torstai 28. huhtikuuta 2016

Remonttireiskalle töitä

Kevät ei etene ihan siinä tahdissa kuin olin suunnitellut. Eilenkin levittelin multaa kaatosateessa, sormet jäässä. Mutta sade vain ruokkii mielikuvitusta ja suunnitelmia, kuten erilaisten pergoloiden ja porttien haaveilua. 
Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa muistellaan menneitä ja suunnitellaan uusia rakennelmia. 
Pääset lukemaan jutun tästä.


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanalle näyttää! Taidanpa lähteä pihalle minäkin, kun paistaa aurinko pitkästä aikaa. Olit Mtv:n teemasivuilla. Kiva juttu. Onnea!
  Uusi osoite: http://www.kukkaiselamaa.fi

  VastaaPoista
 2. Aivan taivaallisen ihanan näköistä <3 Ja todella siistiä, mikään paikka ei repsota. Niin silmä ja sielu lepää.

  VastaaPoista
 3. Viikonvaihteeksi luvassa jo lämmintä ja aurinkoistakin, joten kyllä se kevät nyt alkaa edetä toden teolla:) Sain eilen käsiini Keittopuutarha- kirjan. Aivan ihana! Silmiä hiveleviä kuvia, selkeitä ohjeita niin aloitteleville kuin konkari puutarhureillekin.

  VastaaPoista
 4. Ihania suunnitelmia! <3
  Mä tykkään teidän puutarhassa just siitä, että siellä on ikään kuin eri huoneita. Nuo pergolan seinämät tuovat mahtavaa yksityisyyttä ja kotoisuutta.
  Kuvaa ihmeessä useammin laajempia kokonaisuuksia puutarhastanne. Se on todella kaunis kokonaisuus, kaikkien ihanien yksityiskohtien lisäksi.
  Ja lumikärhö on mahtavan peittävä. Se lähtee vasta myöhään keväällä kasvuun, mutta palkitsee syksyn päässä kauniilla kukinnallaan ihan uskomattoman kauan. Mulla on sitä kahdessa paikassa, se on yksi mun lempparikärhöistä.

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä. Pergolahaaveita on ollut mullakin pari vuotta. Liekö saadaan koskaan tehtyä niitä :D

  VastaaPoista
 6. Just tänään muistelin, että yksi vappu tein pihatöitä sortsit jalassa. Kevät on tänä vuonna jäljessä, jos vertaa moneen muuhun vuoteen. Sinulla on ihan pro-ote ja olet esikuva. Huokailen ihastuksesta viime vuotista tulppaanikirjoasi. Tänään haravoidessa pihalla jouduin toteamaan, että meillä on hiukan liian iso piha nykyisille voimille. Tämä on sitä aikaa, kun pitäisi olla täynnä intoa, energiaa ja suunnitelmia, mutta takki on jotenkin tyhjä. Suunnitelma onkin nyt mennä yksinkertaisen niukan vähäeleisesti. Ennemmin korjailla olemassa olevia, eikä niinkään luoda mitään uutta.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig