lauantai 29. lokakuuta 2016

Lomaterveisiä

Meillä on vietetty tämä viikko syyslomaa. Koko perheen voimin. Alkuloma meni syysmökkeilystä nauttien. Mökkeily syksyllä on jotenkin erityisen rentoa. Sellaista villasukilla hiippailua, takkatulen ääressä nautiskelua. Glögiä, punaviiniä, paahdettuja vaahtokarkkeja. Hämäriä iltoja, kynttilöitä, nuotiomakkaraa. Leivinuunissa muhinutta hirvipataa, omenapiirakkaa, metsäretkiä. Havutöitä ja lautapeli-iltoja.


Loppulomasta karautettiin kaupunkilomalle. Tuli katsottua Tatu ja Patu (nauratti koko perhettä), käytyä Luonnontieteellisessä museossa (lasten suosiksi nousi peltokolosta pilkistävä kontiainen?!). Herkuttelimme gluteenittomassa Agata Bakeryssä (iso suositus), kyläilykimppu ostettiin aina niin ihanasta kukkakauppa Living Roomista. Äidin loman kruunasi vaahtokylpy ja kasa joululehtiä. Kyllä tällä taas jaksaa arjessa puurtaa.

Mukavaa viikonloppua!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihana fiilis välittyy noista kuvista, juuri sellainen rauhallinen ja luonnonläheinen, minun makuuni loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku! Mökillä on jotenkin tosi rauhoittavaa puuhastella syksyllä, kun ei ole mitään erityisiä odotuksia sään suhteen. Sade ja kylmyys ei harmita, kun aina voi kaivautua viltin alle takan eteen.

   Poista
 2. Ai vitsit miten upea havutähti!! Ja kauniit kuvat muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Havutähti on niin ihanan helppo ja nopea tehdä, että muita havutöitä ei tule kauheasti edes enää tehtyä.

   Poista
 3. Tuo havutähti on niin tarkkaan tehty, hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Tämän voisi kyllä tehdä paljon suurpiirteisemminkin ja olisi silti kaunis. Mutta minulla tahtoo aina mennä vähän pilkun viilaamiseksi :D Vielä vähän tasoitusta tuolta ja täältä ja kiristystä tästä...

   Poista
 4. Oijoi, miten kuulostaa ihanalta syksyinen mökkiviikonloppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Tämä taisi olla viimeinen mökkireissu tänä syksynä, vaikka tuo talviasuttava onkin. Mutta niin vaan alkaa taas viikonloput täyttyä ohjelmasta joulua kohti mentäessä. Talvihangilla sitten seuraavan kerran:)

   Poista
 5. Oih, nyt havutähden teko-ohjetta kehiin, jookos? ;)
  -Tiitu

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelma välittyy kuvista! Tuollaisen tähden tahtoo itsekin askarrella :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig