tiistai 21. helmikuuta 2017

Ideavarkaissa

Haaveilen tässä jonkin sortin terassiuudistuksesta, katetusta tilasta tai pergolahässäkästä. Törmäsin etsintäkierroksella näin tyylikkääseen atriumpihaan. Pikkutyttönä perhetutuillamme oli ruusujen täyttämä atriumpiha. Se oli jotakin tavattoman ihmeellistä! Siitä asti minulle on jäänyt rakkaus näitä suojaisia, vähän salaisia kesäolohuoneita kohtaan, vaikka omassa kodissa ei ole sellaista ikinä ollutkaan. 


Kaikki kuvat Etuovi.com

Ja sitten taas haaveilemaan! Näin sänkypotilaana se onkin suurinpiirtein kaikki, mihin voimat tällä hetkellä riittävät. Sitkeä sissi, tämä tauti siis. Toivottavasti minäkin!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Pikaista toipumista <3
  Ruusupiha olisikin upea!
  Mä haaveilen tällä hetkellä jostain köynnöksestä kesäksi kasvihuoneen sisälle tai päälle, samoin jonkinlainen pieni potager pitäisi kaivaa ja mansikat siirtää avomaalta laatikoihin.. Sormet syyhyää jo! Ja kohti uusia pettymyksiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei, vaan kohti uusia kokeiluja! Mutta joo, tutulta kuullostaa. Miljoona ideaa ja mielitekoa, katsotaan mihin rahkeet sitten oikeasti kesällä riittää. Kohti toteutusta, leuka pystyssä! :D

   Poista
 2. Kivaa haaveilua toivotaan että haaveesi vielä toteutuu <3 Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt alkaa jo näkyä valoa tunnelin päässä, siis sairastamisen suhteen. Ja haaveilu on ihanaa, sillä on helppo viihdyttää itseään kun ei muuta jaksa puuhata:) Kaunista viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 3. Mökillekkin tuolllainen olisi ihana. Tuulensuojaa ja silti tähtitaivasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi, tuulensuoja olisi meilläkin tarpeen. Tuolla saisi kölliä rauhassa kuin ellun kanat:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig