keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Lempipaikka

Löysin kirppikseltä kuvan korituolin vitosella. Se majaili ensin kasvihuoneessa ja muutti sitten kesähuoneeseen. Syksyllä kannoin korituolin olohuoneeseen ja siitä onkin tullut ihan lempipaikkani! Tuolissa on hyvä istua ja sen saa kevyesti siirrettyä ikkunan ääreen luonnonvaloon tai takan eteen lämmön luokse. Mitä nyt milloinkin tekee mieli. 
Nyt on sen verran ohjelmantäyteinen viikko meneillään, että on turha edes haaveilla rauhallisesta lukuhetkestä lempituolissa. Toivotankin energiaa viikkoon ja otan helmikuun ilolla vastaan!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Hieno löytö! Mukavaa helmikuuta! Kevättä kohti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiiin kevättä kohti! Helmikuu on ihan selvästi sellainen esi-kevätkuu:D

   Poista
 2. Minä en käsitä, miten "kaikki muut" löytävät aina noin hyviä kirppislöytöjä! Minä en löydä "ikinä" mitään! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä minullakin menee pitkiä aikoja, ettei löydy yhtikäs mitään. Ja juuri silloin "kaikki muut" tietenkin löytävät "kaikkea ihanaa":D Se siinä kirppiksellä kiertelyssä niin kutkuttavaa onkin, ettei ikinä tiedä mitä helmiä (tai roskaa) tulee vastaan :)

   Poista
 3. Ihana kirppislöytö ja mukavanoloinen lempipaikka <3 Iloa ja energiaa helmikuuhun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasta ei näy, mutta takka on ihan tuossa korituolin vieressä. Siksi tämä vilukissa siinä niin hyvin viihtyykin :) Ihanaa helmikuuta myös sinulle!

   Poista
 4. Lumikenkä-tuoli? Mä pistän paremmaksi, dyykkasin purkutalosta ilmaiseksi kaksi samanlaista tuolia :D Viime kesänä spreijasin ne mustaksi. Saa nähdä selviävätkö talven yli kasvihuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, sillä on oikein nimikin? Hyvä tietää!:D Loistava löytö ja varmasti kestävät! Ulkotiloissa tämäkin oli yhden talven eikä ollut moksiskaan.

   Poista
 5. Mä löysin ton saman tuolin kans kirppiseltä. Maksoin kylläkin 30 euroa, mutta kyllä se oli se arvoinen, kun on niin kiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ennen tosi tiukkana siitä, mitä kirppislöydöt saavat maksaa. Nyt olen todennut, että jos tavaraan ihastun ja sillä todellakin on käyttöä (ja käyttöähän keksitään aina, vaikka sitten jälkikäteen!), niin hintahaarukasta voi joustaa. Löydöistä kun tulee niin hyvä mieli pitkäksi aikaa :)

   Poista
 6. Mä oon jo aikoja sitten ostanut, korkeaselkäisen lumikenkä tuolin, tai niitä on 4 ja pyöreä pöytä.
  Mä tykkään, niitä on helppo ja kevyt siirrellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisas valinta! Kyllähän tuollainen tuoli vie tilaa, mutta on tosiaan niin kevyt siirrellä, että siivouskin sujuu sukkelasti:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig