Täällä on viime päivät rouskuteltu vihervoimaa oikein urakalla. Olen versottanut härkäpapuja, sinapinsiemeniä (uusi ehdoton suosikkini ja todella nopeakasvuinen), mangoldia, retiisiä ja vihanneskrassia. Voi mitä pirteyttä ja upeita makuja!
Ja sitten vaan voimaruokaa versottamaan!
Kiitos vinkistä! Mulla oli herneenversot mielessä, mutta muutakin voisi viherryttää!
VastaaPoistaKannattaa katsoa keittiön maustehyllyä "sillä silmällä". Olen kokeillut aikaisemmin myös chia-siemeniä, nyt en tosin enää muista miltä ne maistuivat. Mutta kaikki vihreä ja raikas on plussaa tässä kohtaa vuotta!
PoistaHuomenta <3 Kiitos vinkistä, täytyykin käydä perehtymässä paremmin tuohon versottamiseen ja kokeilla :) Mukavaa sunnuntaita :)
VastaaPoistaKannattaa kokeilla, hauskaa puuhaa ja palkintona rapsakkaa rouskuteltavaa :) Mukavaa uutta viikkoa!
PoistaMiten mehevä kuva! Olen itsekin versottanut monenlaista herkkua - ja se on kyllä mukavaa puuhaa. Kasvun ihmettä on aina kiva seurata, ja tuoreet versot ovat niin hyviä. :)
VastaaPoistaviikarivartti.blogspot.fi
Versottamisessa on ihanaa, kun pääsen niin nopeasti nauttimaan työnsä tuloksista:) Oikein mukavaa uutta viikkoa sinulle!
PoistaMinullakin on herneenversot tulossa, mutta pitäisi laittaa kyllä jotain muutakin. Kiitokset kivoista vinkeistä!
VastaaPoistaOle hyvä, kiva kuulla jos heräsi ideoita :) Ja herneenversot, ne ne vasta kauniita onkin!
PoistaMeillä on herkuteltu herneenversoilla, täytyy laajentaa kyllä valikoimaa:)
VastaaPoistaIhania makueroja näin pienissä herkkupaloissa :)
PoistaOih, mitä superviherfoodia!
VastaaPoistaKyllä se luonto osaa nämä hommat!
No just sitä! Oikein tuntee miten energia lähtee virtaamaan, kun näitä napsii:)
PoistaOi oi, mä olen kanssa vaan herneenversoja laittanut aiemmin, mutta ehkä täytyisi uskaltaa kokeilla jotain muuta. Kiitti vinkeistä<3
VastaaPoistaKokeile ehdottomasti! Herneenversot on mukavan mietoja, mutta esim. tuosta sinapinsiemenestä löytyy kivaa ytyä.
Poista