maanantai 9. tammikuuta 2017

Sinne meni!

Sinne meni, pakkaset ja joulu. Loppiaisen raikkaassa -25 asteen pakkasessa oli juurikin sopiva keli mennä purkamaan kesähuoneen joulua.
Sisään kurkkiva aurinko lämmitti kyllä talvipuutarhurin mieltä, mutta näpit meinasivat jäätyä. 
Täällä olisi tarvetta kunnon lapas-kynsikkäille, saakohan sellaisia jostakin valmiina? Mennävuosina myyjäisistä ostamani on jo puhkikulutetut. Onko kenelläkään antaa ostopaikkavinkkejä?
Edes talja ei lämmittänyt pepun alla. Kesähuoneen joulun purku oli tällä kertaa hyvin nopsaan suoritettu. Ei jääty fiilistelemään mennyttä tai juomaan kauden viimeisiä glögejä.
Ihan uskomatonta, miten kelit ovat vaihdelleet. Viikonloppuna paukkupakkasia ja huomiselle luvattu plussaa. Yritä tässä nyt sitten pysyä perässä.

Leudompaa viikon jatkoa!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Kyllä sinulla on silmää kauneudelle! Tällaisestakin purku-teemasta saa ihmeellisen ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kuuntelin oikein herätessäni, kun räystäästä tippui vesi. Niin se vain sää muuttui taas leudoksi.
  En minä pakkasesta niin välittänytkään, mutta hienoja kuvia sai kun aurinkokin paistoi.
  Sullakin on niin kauniit värit ja tunnelmat näissä pakkaskuvissa. Kauneuden takia täytyy aina hieman kärsiä. Mitäs siitä, jos sormet on jäässä, kun on noin hienoa huurretta ja jääkukkia. ;)

  VastaaPoista
 3. Löysin tämmöisen kaupan netistä http://northcoy.fi/?s=tuotteet&rid=&tid=100288,mutta varmasti kannattaa tilata joltain "neulojalta" kynsikkäät,netti on täynnä toinen toistaan ihanempia ohjeita ja kirpputoreilta onlen itse löytänyt oikein aarteita,myös näitä lapaskynsikkäitä

  VastaaPoista
 4. Minä en ole tehnyt kesää enkä talvea tuohon meidän kesämajaan.
  Edellis kesänä siellä oli pojan muuttotavaroita täynnä, viime kesä meni siinä kun sairastelin tuota lonkkaani, eipä kävelty eikä kumarreltu ylimääräisiä. Katsotaan mitä teen tänä kesänä :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig