perjantai 13. tammikuuta 2017

Ain laulain työtäs tee

* Yhteistyössä: Sisustusliike Dreams

Koululainen halusi viime vuonna vaihtaa huonetta, joten meikäläisen työpiste (ja loput vierashuoneesta) muutti tyttären vanhaan huoneeseen. Vanhassa työhuoneessa pöytä sijaitsi ikkunan alla, mistä oli tietenkin mukava tiirailla puutarhan kuulumisia, mutta työpiste itsessään oli tosi tylsä. Nyt kun pöytä sijaitsee seinää vasten, tähän saa ympärille vaikka mitä kivaa!

Teen töitä enimmäkseen kotoa käsin, joten on ihana muokata juuri omannäköinen työsoppi. Siihen kuuluu kahvikupin (kuppien...) lisäksi tietenkin kukkia ja kasveja. Ostin pitkästä aikaa ranskalaisia tulppaaneja, pitkänhuiskeita kaunottaria, jotka vielä vähän pituutta kerättyään alkavat kaartua näyttävästi uljaita kukkiaan riiputtaen. Tulppaanit pääsivät jykevään maljakkoon, joka löytyi paikallisen Sisustusliike Dreamsin valikoimista. Saman sarjan kannu näyttää muuten olevan juuri nyt tarjouksessa täällä.
Olen melkoinen vilukissa ja työhuone on yksi kotimme viileimmistä huoneista. Kuljen villasukissa kesät talvet, mutta pakkasten myötä jalkoihin sujahtaa vielä muhkeat untuvatöppöset. Päälle villatakki ja takamuksen alla pehmoinen lampaantaljasta valmistettu Skinnwillen istuinpehmuste. Tämä oli itseasiassa niin ihana, että ensimmäinen istuinpehmuste kulkeutui mystisesti työhuoneesta koululaisen huoneeseen. Nyt näitä on sekä keittiössä että työtuoleilla. 

Seinällä on pala raudoitusverkkoa, jonka kuvat ja kukat vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. 

"Uusi" työpisteeni on ihanan valoisa ja helposti muunneltavissa. Kylläkin melkoinen sekoitus vanhaa ja uutta, löydettyä ja kirppikseltä kerättyä. Esimerkiksi tuo raudoitusverkon alla oleva tuoli vaihtoi omistajaa jäteaseman pihassa suoraan peräkärrystä toiseen. Joskus sitä vaan sattuu oikeaan aikaan oikeaan paikkaan!
Sanoisin jopa, että ain laulain työtäs tee, ellen omaisi niin epävireistä ääntä!

SHARE:

20 kommenttia

 1. Tää sun työpiste on niin inspiroivan ja keväisen näköinen! <3
  Mä oon pari päivää kärsinyt aivan kaaoksesta mun työpöydällä, monta asiaa on kesken ja levällään (+niitä kahvikuppeja). Taidankin ensin vähän siivota, että työt alkaa sujumaan paremmin. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kaaos aika usein löytyy täältäkin:D Mutta täytyy kyllä sanoa, että nyt kun työpiste miellyttää enemmän omaa silmää, niin se tulee myös pidettyä siistimpänä. Ihan win-win tilanne siis! Ja olen muuten yrittänyt vähentää kahvinjuontia. Mutta ihan samalla tavalla ne vesimukit kerääntyvät, vaikka niitä nyt voisi juoda "jäähtyneenäkin". Taitaa olla enemmän muistamattomuutta kuin kahvin kylmenemistä nämä kuppivuoret!

   Poista
 2. Tämä on kaunis! Rakastan tuota raudoitusverkkoa melkein missä tahansa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Raudoitusverkko sopisi kyllä melkein minne vain! Harmillisesti keittiössä ei ole vapaata seinätilaa, muuten olisin iskenyt pätkän sinnekin:)

   Poista
 3. Ihana väri tulppaaneissa!Oma työpiste on välillä niin kaaoottinen,että ei oikein viitsi kuvata sitä blogiin.Sulla on kaikki järjestyksessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin kuvattaessa kaikki on järjestyksessä ;D Mutta tämä uusi työpiste kyllä innostaa pitämään järjestystä yllä, sillä lähes kaikki on käden ulottuvilla ja helppo palauttaa paikoilleen.

   Poista
 4. Onpa kyllä soma työpiste; on sellainen kevättalven fiilis siellä! Siinä on etunsa, kun ja jos saa tehdä töitä kotona; voi ihan itse päättää kalusteista ym :) Minäkin tehnyt töitä nyt viikon, osin sairaana kotoa käsin, mikä on toisaalta mukavaa; leppoisaa, mutta saa ihmeellisen paljon aikaiseksi, kun ei häiriötekijöitä (heh, siis työkavereita ;)! Mukavaa työpäivää sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itselläni on "häiriötekijänä" täällä kotona yksi pikkumies :D Mutta olen kyllä huomannut, että saan tehdä töitä paremmin työhuoneessa kuin esim. keittiön pöydän äärellä. Siellä istuessa ihan jokaisella on jotakin tärkeää asiaa ihan koko ajan :)

   Poista
 5. Tulipas kaunis tuosta sinun työpisteestäsi. Ja niin hyvä järjestys. Kyllä on kiva työskennellä, kun laittaa itselleen viihtyisän työskentelypaikan. - Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin, kauniissa työpisteessä viihtyy itsekin paremmin. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista
 6. Aivan ihana <3
  Aloin heti miettiä oman työpöydän sijoittamista pois ikkunan edestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä ikkunasta tulevasta luonnonvalosta, tosin on tässä ikkuna ihan lähellä nytkin. Mutta vanhassa työhuoneessa jäin tosi usein tuijottelemaan ulos ikkunasta ja ajatukset karkasivat jonnekin ihan muualle (kuten tekemättömiin puutarhatöihin). Nyt koitan pitää työpöydän ympäristön inspiroivana, jotta työvire säilyisi paremmin:)

   Poista
 7. Mielenkiintoisen näköinen työpiste. tuossa kelpaa kyllä hommia tehdä ja kaikki on lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Tavarat löytyvät kyllä paljon nopeammin, kun kaikille on oma paikkansa. Ja kun säilytys on osittain näin näkyvillä, sitä tulee pidettyäkin kaikki paremmassa järjestyksessä. Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 8. Näyttää aika ihanalta tuo istuinpehmuste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se todellakin on sitä! Ja kuulemma lämmittää talvella ja viilentää kesällä. Voin lämpimästi suositella (tosin tuo kesäviilennys on vielä testaamatta) :)

   Poista
 9. Oman työhuoneen nurkkaus odottelee myös kevätpäivitystä, ihanan raikas on tämä sinun työnurkkauksesi! Ja kiva tuo pehmuste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, pehmuste on aivan huippu tällaiselle vilukissalle! Ja pikku kevätpäivitys on ihan paikallaan tammikuussa, sillä siitähän tämä kevät lähtee:D

   Poista
 10. Vau, miten ihana työpiste! <3 Toi raudoitusverkko seinällä on aivan mahtava idea. Inspiroiduin suorastaan. :D

  Varpuslintu / viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Se on siitä ihana, että pienellä vaivalla saa ihan uutta ilmettä ja juttuja on helppo vaihdella sesongin mukaan.

   Poista

Blog Design Created by pipdig