sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kierrättäen kohti kylvöjä

Viimeksi kierrätettiin joulujämiä mysliksi, nyt joulukalentereita kylvöastioiksi. (Onko tämä nyt konmaritusta vai vanhaa kunnon kierrätystä? Läksykirja on vielä lukematta...)
Lue lisää Minttua ja mustikoita -blogistani täältä

Kierrättäen kohti kylvöjä siis!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Voisitko joskus tehdä postauksen helppohoitoisista ja pitkä ikäisistä kevät kukista sellainen aloittelijan paketti olisi ihanaa kuulla millaisia erinlaisia kukkia on joita esimerkiksi tälläinen peukalo keskellä kämmentä oleva
  (ei ollenkaan viherpeukalo) voisi ehkäpä hankkia ja saisi ne jopa suurinpiirtein pysymään pidempäänkin kun kuukauden hyvänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukausi on jo oikein hyvä aika :D Mutta laitetaan korvan taa, kiitos vinkistä! Ja oikein kaunista viikon jatkoa!

   Poista
 2. Hih, nyt kannattaakin kotona katsella tarkkaan kaikkea kasvatukseen sopivaa - minäkin aloin säästämään margariinirasioiden kansia merkkauslapuiksi, ja jauheliharasioita kylvöastioiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös maitotölkit menee meillä säästöön tomaatteja varten. Se on taas tämä aika vuodesta:D

   Poista
 3. Nuo tavarakalenterien lokerikot ovat kyllä tosi mainioita kylvöastioita! Olen vaan pohtinut, että mistä saisi kolvin, jotta vesireikien teko olisi nopeampaa. Saksia käyttäessä tahtoo käsi tulla kipeäksi :)

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli puutarhavälinevaraston lisäksi puutarhurilla olisi hyvä olla myös työkaluvaja :D

   Itse olen käyttänyt piikkiä (siis työkalu). Eli laitan legorasian jämälautaa vasten ja naputtelen piikillä ja vasaralla muutaman reiän joka lokeron pohjaan. Ei maailman nopein juttu sekään, mutta saksilla meinasi hermo mennä.

   Poista
 4. Minäkin säästin tytön Lego friends-kalenterin pohjan taimikasvatukseen! On aivan mahtava siihen tarkoitukseen! Kierrätys kunniaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt kannattaa hamstarata kaikki mahdolliset astiat. Rypälerasiat on myös oikein käteviä, kun on reiät ja kansi valmiina:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig