torstai 23. helmikuuta 2017

Lomalle lomps!

Täällä aloitellaan pikku hiljaa hiihtolomaa. Hiihtokelitkin saatiin viime yönä ja lisää tupruttaa tasaiseen tahtiin. Me laskeudumme loman viettoon hieman puolikuntoisina, mutta intoa täynnä. Luvassa on perhekivaa, tyttöreissua, kotoilua ja poikien laskettelureissua. Viikossakin ehtii paljon, kun kohteet sijaitsevat lähellä, puuhataan yhdessä ystäväperheiden kanssa ja nautiskellaan kiireettömistä aamuista. Niin tervetullutta!Jos hiihtolomasuunnitelmat ovat vielä hakusessa, käy kurkkaamassa Kauppakeskus Veturin blogiin. Siellä on vinkkejä lomapuuhiin, joihin ei tarvita passia tai isoa tukkua rahaa. Löydät postauksen täältä.


Ihanaa lomaa jo lomaileville ja innostunutta odotusta lomansa kohta aloittaville!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihanaa lomaa teille <3
  Me lopetellaan juuri Himoksella ja vietetään loppuviikko kotimaisemissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvät loppulomat teille, onkin ihanaa rauhoittua kotioloissa <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Teillä taitaa olla loma loppumetreillä? Rentouttavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Lähikohteet onkin siitä hyviä, että ne ei aiheuta stressiä samalla tavalla kuin johonkin kauas lähteminen voisi valmisteluineen aiheuttaa. Täälläkin on lunta, ihanaa! Vaikka kevättä jo odotankin, toivon että lumi kestää sentään vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne tuli lunta sellainen röykkiö, että ihan heti ei kyllä sula :D Ja ihan totta, toiset nauttivat valmisteluista ja pakkaamisista, itselleni ne ovat sarjassamme "silitys": en tykkää, mutta pakko tehdä silloin tällöin. Purkaminen sujuu huomattavasti sukkelammin, kun kaiken voi yleensä kaataa pyykkikaappiin:) Leppoisaa helmikuun loppua!

   Poista
 4. Täällä myös aloitetaan loma jo tänään, puolikuntoinen jonkun mahapöpön jäljiltä :( Aurinkoisen rentoa hiihtolomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Toivottavasti pöpöt lähtevät pian pois. Meillä myös varsin sitkeä flunssapöpö, vuoroin korvissa ja vuoroin poskionteloissa. Onneksi lomaohjelma on varsin leppoisa, niin ei tarvitse "suorittaa" puolikuntoisena. Ihanaa loman jatkoa!

   Poista

Blog Design Created by pipdig