torstai 9. helmikuuta 2017

Ihana valo

Voi tätä valoa! Ohjelmointipäällikkö on pitänyt huolen, että tällainen vilukissakin on päätynyt ulos paukkapakkasista huolimatta. Ja mikäs siellä ollessa, häikäisevää aurinkoa ihaillessa. 


Nyt vasta tajuaa, miten ikävä valoa on ollut. Olo on heti paljon virkeämpi, kun aamu valkenee auringonpaisteessa.
Kasvulaatikoiden reunojen yli ulottuu jäinen lumipeite. Se on kuin alkukesän viljelyksiä suojaava hallaharso.
Toivottavasti auringosta saadaan nauttia vielä pitkään!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Voi, onpa kauniita kuvia. Lumikiteiden kimallus ja auringonpaiste. <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, juuri tällainen talven pitäisi ollakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäisi! Ei ollenkaan harmaata ja pimeää ja sumuista. Toivottavasti tämä ilo jatkuu pitkään:)

   Poista
 3. Kunpa oliskin tuollainen ohjelmapäällikkö, joka patistaisi ulos nauttimaan. Etenkin kun vihdoin saatiin aurinkoisa talvipäiviä. Mutta niin on piristävä tuo aurinko, ettei edes likaiset lasit ärsytä. Nostin siitäkin huolimatta säleverhot ylös, jotta kaikki valo tulvisi sisään 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse jäisin kyllä paukkupakkasilla sisätiloihin, mutta onneksi pikkumies ei anna vaihtoehtoja:) Ja nyt katsotaan sujuvasti likaisten lasien ja pölyhiukkasten ohi ja nautitaan auringosta!

   Poista
 4. Aurinko terapiaa <3 Tänään paistoikin iltapäivällä aurinko kauniisti, täällä vain hieman liian kova pakkanen nyt, toivottavasti hieman lauhtuisi jo....Kivaa torstai iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se todellakin on terapiaa <3 Meilläkin pakkanen on nipistellyt poskia, mutta toisaalta huomaa ihan selvästi, miten aurinko lämmittää. Vai onko se sittenkin toiveajattelua..? Ihanaa tämä ainakin on ollut! :)

   Poista
 5. Kyllä aurinko kummasti piristää. Meilläkin on ollut tänään ihana aurinkoinen päivä samoin eilen. Toivottavasti aurinko piristä eikä tois noita pölyjä näkyviin ja likaisia ikkunoita, niistä mä en tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se aurinko tuo kaikenlaista näkyviin... Mutta olen vakaasti päättänyt olla huomaamatta niitä :) Ihanaa loppuviikkoa ja toivottavasti aurinkoisia päiviä sinulle!

   Poista
 6. Kauniita kuvia! Ja, ihania nuo ohjelmointipäälliköt!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig