keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Mitä nyt yhdestä päivästä?

Tiedättekö niitä päiviä, kun kaikki menee pieleen aamusta alkaen? Kahvinkeittimeen on unohtunut tippalukko. Paidalle tippuu hammastahnaa. Aikataulut mättävät ennen kuin olet edes astunut ovesta pihalle ja loppupäivän olet joka paikasta myöhässä. Auton bensatankki huutaa tyhjyyttä ja kun kurvaat tankkaamaan, polttoainesäiliön kansi on jäätynyt kiinni. Kauppalista unohtuu kotiin. 

Iltaan mennessä olkapäällä istuu suuren suuri mörökölli, jota et saa ravistettua pois. Menet nukkumaan huonolla tuulella. Kääntelehdit ja vääntelehdit, päätäkin jomottaa. Ja kun sitten seuraavana aamuna yrität anteeksipyydellen selittää ja jotenkin oikeuttaa käytöstäsi lapsille, niin 6-vuotias katsoo suoraan kohti ja sanoo hymyssä suin: "Mitä nyt yhdestä huonosta päivästä!"
Just niin, mitä siitä! Muna on niin paljon viisaampi kanaa. Uusi päivä ja uusi fiilis, näillä eväin eteenpäin. Hyvän fiiliksen päivää siis sinullekin!

Ps. Tämä kukkaterapiakuva on toukokuiselta Nizzan kukkatorilta. Lämpöä, värikylläisyyttä ja tuoksuja muistellessa ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle. <3

SHARE:

7 kommenttia

 1. Joskus kun on "huonon" päivän alku, eihän siihen muuta tarvita kuin että aamukahvin keittoon alkaessa pitää avata uusi kahvipaketti jota ei nykyisin saa kuin hohtimilla auki ! ym. pientä, siitähän se vyyhti alkaa. Ihanan kukkakimpun olet löytänyt kuvaasi, tuo saa mielen iloiseksi !

  VastaaPoista
 2. Joskus kaikki menee ihan pyrstölleen aamusta asti, mutta jos alku on ollut hankala, tuskin päivä voi muuta kuin parantua iltaa kohden! Näitä sattuu meilläkin ja noilla jutuilla onneksi on tapana kasautua yhdelle päivälle aina joskus. Lapsilta saa totuuden sanan, lähes aina! Meillä vuosia sitten kuopus nähdessään äidin pinnan kireyden ja kommellusten suman, hän pyysi minut istumaan, haki multapussin ja sanoi - äiti, haistele tätä niin rauhoitut 😉💕, täydellinen vastine!

  VastaaPoista
 3. Niin, kyllä vain kaikki voi mennä pieleen ja heti aamusta. Harvoin keitä täällä kotona kahvia ja silloin jos niin käy on taatusti kahvipaketti lopussa ja pitää avata uusi, se tosiaan on ihan kamala homma.Tsemppiä myös Toinille, siellä muutama rivi ylöspäin.
  Lapset ovat ihania ja monesti niin herttaisen hyvin osuvat juuri asian ytimeen.
  Tämä päivä on varmasti meille kaikille se hyvä!♥♥

  VastaaPoista
 4. Näinpä näin, huonoja päiviä tulee ja menee. Onneksi seuraava päivä saattaa aina sujua paremmin. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 6. Älä välitä kyllä sit muillakin on ns. huonoja päiviä jotka alkavat heti aamusta.
  Tiedän ton tunteen.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig