perjantai 14. helmikuuta 2020

Ihanaa ystävänpäivää!

Tänä vuonna haluan ojentaa teille ystävänpäivän kunniaksi vaaleanpunaisia hyasintteja. Nämä ovat ihan mahdottoman suloisia näin leikkokukkana! Hyasintit kuuluvat täällä vahvasti kevään odotukseen ja siksipä meilläkin löytyy niitä tällä hetkellä sekä ulkona olevasta ruukkuistutuksesta että maljakosta leikkona.
Lapset ovat vielä kotona influenssan jäljiltä, mutta suunta on jo selvästi parempaan, jei! Onneksi, sillä saamme tänään vieraita Suomesta. Ihanaa vaihtelua neljän seinän sisällä olemiseen ja toistemme tuijotteluun. Vaikka toki näin ystävänpäivänä olen kiitollinen tästäkin intensiivisestä perherupeamasta...!

Suloista ystävänpäivän jatkoa sekä rentouttavaa viikonloppua!
Ihanaa, että juuri sinä kävit piipahtamassa täällä <3


SHARE:

7 kommenttia

 1. Draga Maria,
  Flori speciale pentru o zi speciala! Arata bine impreuna cu hartiea si sfaoara.
  Ador parfumul si sentimentul de primavara pe care il transmit minunatele zambilele.
  Imbratisari, Mia

  VastaaPoista
 2. Kauniin värisiä ovat nuo hyasintit. Se on hauskaa miten Suomessa nuo niin tiiviisti liittyvät jouluun ja siihen tunnelmaan, tuoksuineen kaikkineen.

  VastaaPoista
 3. Ihania hyasintteja! Ja samoin ihanaa kukkaterapiaa nuo edelliset postaukset. Kevätkukat on ihan parhautta!

  VastaaPoista
 4. Säästän jouluhyasinttien sipulit ja istutan ne yhteen kohtaan tontille.Keväällä ne nousevat minikokoisina ja kun nuuhkin niitä,tulee jotenkin kaihoisan ihanasti joulu mieleen🙄🌼 Tällä hetkellä sataa vettä ja tuuli alkaa olla myrskylukemissa mutta kevät mielessä🌱😄

  VastaaPoista
 5. Meillä oli vielä tänään ystävänpäivän luisteludisco, ja se oli kyllä aivan ihana tapahtuma kaikenikäisille jäähallissa. Kaunis tuo hyasintti tuossa sun kuvassa. Kohta alkaa kaupoissa täällä Suomessa olemaan keväisiä sipulikukkia, tulppaaneja on joka puolella myynnissä.

  VastaaPoista
 6. Suloisia hyasintteja täälläkin ruukuissa ja leikkona.
  Ihanat kuvat! <3
  Aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 7. Ihania hyasinttejä. Olisi kiva jos niitä olisi enemmänkin aina kevätsesongissa täälläkin ;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig