sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Kotikulmilla

Elämisen piiri on pienentynyt huomattavasti, mutta onneksi tässä kotikulmilla riittää kaikenlaista keväistä ihasteltavaa. Päivittäisistä kävelylenkeistä on tullut todellisia henkireikiä. Silloin ei kytätä uutisia eikä murehdita kasvavia koronalukuja. Tässä teille satunnainen kuvakavalkadi kotikulmiltamme. Toivottavasti ne välittävät teille edes hitusen keväistä aurinkoa ja kukkailoa!

 Hyvää kesäajan alkua ja virkeää mieltä! <3

SHARE:

12 kommenttia

 1. Teillä on niin erilainen kevät tänä vuonna. Hienot aurinkoiset näkymät!
  Magnolia on minulla pitkän ajan tavoitteena; sitten kun saan kasvatettua sille tuulen ja pakkasen suojan, sitten kun löydän riittävän kestävän lajikkeen, sitten kun ilmasto on tarpeeksi lämmennyt. Onneksi ei sentään viimeinen ole vielä niin pitkällä. Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kevät on tänä vuonna todella erilainen! Sekä kelien että maailmantilanteen puolesta. Eipä sitä arvannut tänne tullessa, millaiseksi tieteiselokuvaksi elämä tulee muuttumaan. Onneksi kauneutta riittää vaikka muuten myllertää. Kasvit ovat juuri nyt todella tärkeää terapiaa. <3 Kaunista kevättä myös sinne!

   Poista
 2. Ihanan näköistä siellä! Näin keväällä on kyllä niin kaunista jokapuolella. Harmittaa, kun me täällä Espanjassa emme saa edes ulkoilla kun pakkokaranteenissa olemme. Mutta kaikkien parhaaksihan tämä toki on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemme kovasti jännänneet noita uusia rajoituksia ja toistaiseksi onneksi saa ulkoilla, kunhan muistaa etäisyydet ja turvallisuuden. Mutta koko ajan näitä on tiukennettu. Pitkää pinnaa sinne ja toivottavasti kohta pääsette nauttimaan keväästä <3

   Poista
 3. Oi, miten kauniin näköinen miljöö, kotikulmat <3 Tämä kevät on kovin erikoinen ja ennusteiden mukaan haastavin aika täällä Kainuussa on kesäkuussa. Katson kuitenkin luottavaisin mielin tulevaan kesään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luottavaisuus kannattaa säilyttää, se jo vie pitkälle <3 Peukut on pystyssä, että teillä tilanne rauhoittuisi nopeasti, ainakin sen eteen tehdään nyt paljon. Kaunista kevättä ja kesän odotusta!

   Poista
 4. Mun mielestä nuo kukkivat puut on upeita. Pari kesää sitten istutettiin koristeomenapuu pihalle. Lunta tuli paljon talven aikana. Kun lumi suli tarkistin pihan pensaat. Jänis oli kalunnu omenpuun rungon pitkältä matkalta. Eli puu ei enää kasvaisi.
  Istutin siihen jasmikkeen. Viime syksynä kaikki pensaat suojattiin verkoilla. Nyt ei jänikset ole käyneet syömässä niitä.

  VastaaPoista
 5. Teillä on jo kevät pitkällä. Uutisista olen lukenut epidemian valtavasta määrästä teidän mantereella. Ihanasti piristää nämä kuvat nyt tämmöisenä ikävänä aikana meillä.

  VastaaPoista
 6. Kaunista kukintaa ja kaunista näyttää muutenkin olevan teillä päin. Kukkivat puut tuovat lohtua tämänhetkiseen synkähköön tunnelmaan. Ihanaa kevään jatkumista sinne<3

  VastaaPoista
 7. Voi kun on komeita värejä, ihanan kaunista. Kiva katsella näitä kuvia, kun meillä ei vielä ole kukkia tuolla luonnossa.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig