perjantai 13. maaliskuuta 2020

Terveisiä hullunmyllystä!

Paljon ehtii tapahtua kahdessa päivässä. Ensin kalenteri pullisteli viikko-ohjelman osalta. Oli kokkailua yleisötapahtumaan, juhlia, suomivieraita, kokeita, koulua ja työtä. Ja sitten yhtäkkiä olikin kaupassa jonottamista, tavaroiden hamstraamista ja tyhjä kalenteri. Keskiviikkoiltana julistettu matkustuskielto Euroopasta laittoi ison lumipallon liikenteeseen. Nyt, perjantaina, lasten koulut on suljettu, työt siirtyneet verkkoon, kaikki tapahtumat peruttu ja ruokakaapit täytetty. Ja rakkaat ja odotetut vieraat jääneet Suomeen.

Kevät kuitenkin etenee omalla painollaan ja elämä suurkaupungissa ei pysähdy. Magnoliat kukkivat ja kevätkukat ilahduttavat. Museoita suljetaan, mutta tässä kaupungissa riittää onneksi paljon nähtävää ja tutkailtavaa myös ulkotiloissa. Rauhaisalla puistonpenkillä on jotenkin helpompi palastella maailman kuulumisia, ottaa perspektiiviä asioihin, varoa paniikkia. Uppoutua puutarhaunelmiin tai olla ajattelematta mitään.







Nämä kaksi viimeistä kuvaa ovat puhelinmuistoja Naistenpäivästä. Nämä fiilikset haluan muistaa: iloa, valoa ja kevättä tulvillaan!

Pysytään positiivisella mielellä ja nautitaan kevään tulosta! <3

SHARE:

7 kommenttia

  1. Ikävää, että vieraanne eivät nyt pääse tulemaan ja elämä on muutenkin sekaisin, mutta täytyy ajatella, että nämä varotoimenpiteet ovat meidän jokaisen parhaaksi. Toivottavasti elämä pian normalisoituu! Kuvien perusteella siellä on nyt todella kaunista. Yritetään nauttia kaikesta kauniista, läheisistä ja tämän vähän toisenlaisen elämän pienistä iloista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailma on juuri nyt varsin erikoinen paikka, mutta uhka niin todellinen, että kyllä nuo varotoimenpiteet ymmärtää. Suomalaiselle tällainen eristäytyminen ja kotiympäristöstä nauttiminen on varmasti suhteellisen helppoa. Onneksi ihana kevät tekee tuloaan! <3

      Poista
  2. Oi, miten kaunista!
    Täällä on todella onnellinen kotiinpalaaja. Palasimme kotiin Espanjasta aika kreivin aikaan. Nyt voisi olla jo vaikeampaa.
    Nyt koti ja puutarha tuntuvat erityisen rakkailta ja tärkeiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännityksellä seurasin teidän paluuta, aika hurjaa kaiken kaikkiaan! Kotona on hyvä olla ja karanteenin jälkeen saatte rakkaatkin lähelle <3

      Poista
  3. Maailma on sekaisin! Harmillista, että suomivieraat eivät saapuneetkaan. Mutta se on nyt tätä joka puolella maailmaa. Onneksi sinulla on noin ihania lenkkimaisemia ja minulla piha, jossa voi touhuta ja olla miettimättä joka hetki koronaa. Mikä narsissi tuo on, erikoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin, ihmeellisiä aikoja eletään, mutta onneksi on keinoja ladata akkuja.
      Narsissi taitaa olla Narcissus cyclamineus 'February Gold', täällä hyvin yleinen ja ihanan aikainen narsissi.

      Poista
  4. Kyllä siellä on kaunista! Tuota kukkaloistoa ihaillessa maailman kaaos hetkeksi helpottaa.
    Muutama pieni molekyyli ja kaikkien elämä muuttuu. Onneksi kevät tekee edelleen tuloaan tänne pohjolaankin <3

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig