Otsikosta huolimatta pitaleivät maistuvat kyllä ympäri vuoden. Mutta erityisen mukava niitä on leipoa kesäisin, kun homman voi siirtää vaikka terassille. Täytteiksi puolestaan pääsee valitsemaan tuoretta satoa. Omasta pihasta tai torin kautta.
Pitaleivät on myös helppoa vierastarjottavaa, sillä jättämällä täyttämisen jokaisen omaksi ohjelmanumeroksi on helppo huomioida allergiat ja muut makumieltymykset.
Maistuvien pitaleipien ohje nyt Versoilevan artikkelissa täällä.
Ne on kyllä niin hyviä! Monta kertaa ollaan käytetty kaupan pitaleipiä, mutta kyllä näissä itse tehden vaan on niin eri maku. Eli leipomispuuhiksi menee jatkossakin:) Mukavia makumuistoja sinne!
Lähi-Idässä asuessani käytännössä elin pitaleivillä. Monipuolinen herkku, täytyypä käydä hakemassa resepti talteen, kiitos.
VastaaPoistaNe on kyllä niin hyviä! Monta kertaa ollaan käytetty kaupan pitaleipiä, mutta kyllä näissä itse tehden vaan on niin eri maku. Eli leipomispuuhiksi menee jatkossakin:) Mukavia makumuistoja sinne!
PoistaKävinkin jo kurkkaamassa ja ohje on nyt tallessa. 🤗
VastaaPoista