torstai 30. heinäkuuta 2020

Viidakkotunnelmissa eli remppakuulumisia

Instagramin seuraajat ovat jo remppakuvia nähneet, lähinnä siellä alati muuttuvien tarinoiden (Story) puolella. Sinne on niin näppärää napsia kuvia pitkin projektia, koska kamera ei tietenkään ikinä ole lähellä. Ja vaikka olen järjestyksen ystävä, niin tällä hetkellä ihan kaikki tavarat ovat hukassa. Toistuvasti. Koska niille ei ole omia paikkoja. Koska kontti seilaa vielä maailman merillä. 

Mutta siis niitä remppakuulumisia. Täällä on tehty pientä pintaremonttia, eli maalattu / tapetoitu huoneita. Nythän tämä on ollut tavattoman kätevää, sillä huoneet ovat pääasiassa tyhjiä. Remonttiapulaisten aikataulujen vuoksi värit ja kuosit piti valita kovalla kiireellä. Ja hämmentävää kyllä, kaikki on mennyt toistaiseksi ihan nappiin! Kuten tämä viidakkotapetti, johon ihastuin välittömästi sen tapettikirjassa nähtyäni. Ja jota nyt livenä suorastaan rakastan!

Olen yleensä pahemman luokan jahkailija. Mutta ehkä nämä remppapäätökset ovat tässä Amerikanvuoden tapahtumien valossa olleet sen verran pieni juttu, että sain kerrankin jotakin aikaan nopeasti. Ystäväkin analysoi, että kun on kiire, niin yleensä ne ensimmäiset valinnat ovat niitä parhaita. Ei ole aikaa tulla katumapäälle tai venkslata ees taas.

Kolmeen eri huoneeseen tuli tapettia, muut huoneet maalattiin hyvin hillityillä sävyillä. Tämä viidakkotapetti on Rebel Wallsin valikoimasta ja on nimeltään "Mischievous Monkeys". Valokuvatapetti tehtiin määrämittaan seinän mukaan, tänne sitä tuli yhdelle seinälle ja loput seinät on maalattu Tikkurilan Paperilla. Ihastuin siis tapettikirjan kuvaan päätä pahkaa, mutta vasta nimeä tutkailtuani tajusin, että toden totta, tapetissa seikkailee myös ilkikurisia apinoita. Hetki tuota piti pureskella, mutta nyt pienet uteliaat apinat ovat osoittautuneet varsin hauskaksi yksityiskohdaksi. Ja takuuvarmaksi puheenaiheeksi vieraiden kanssa.

Tämä huone on oikeasti tv/vierashuoneemme, vaikka nyt haluaisin sen kyllä työhuoneekseni! Huone aukeaa olohuoneen perältä ja tapettiseinä on kuin jättiläismäinen taulu. 
Palaan laajempaan remppapäivitykseen tulevissa postauksissa. Nyt pitäisi käydä läpi varastot ja epämääräiset pahvilaatikot, ennen kuin tavaraa alkaa vyöryä sisään ihan toden teolla. Yllättävän hyvin sitä oppii elämään niukalla varustuksella ja nyt tuleva tavaramäärä jo vähän hirvittää. Tosin kävin tismalleen samat fiilikset läpi vuosi sitten toisessa päässä. Ja kyllähän se lopulta ihan joululta tuntui, kun sai taas omat jutut ympärilleen. Mihinkäs sitä kotihiiri karvoistaan pääsee.

SHARE:

6 kommenttia

 1. On kyllä näyttävä, kaunis ja hauskakin tapetti. Ja puutarhaihmiselle vallan passeli, vaikka kyllä kelpaisi tännekin viherpeukalo-keskellä-kämmentä tyypille. Tsemppiä remontti- ja sisustusurakkaanne. t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ella! Tykätään kyllä aivan valtavasti, koko perhe. Vähän pelkäsin jääkö mies nikottelemaan, mutta hauska kontrasti muuten vaaleassa kodissa:)

   Poista
 2. On upea tapetti. Näkyy hienosti tuosta pari ovien takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Joskus on hyvä repäistä, kun muuten otetaan aina niin varman päälle:)

   Poista
 3. Ei ihanuus miten mahtavat hortensiat ja entäs uusi tapetti sitten. Kerrassaan herkullinen.

  VastaaPoista
 4. Tuo viidakkotapetti on kyllä upea!
  Ei ihme että haluat vaihtaa työhuonetta:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig