torstai 16. heinäkuuta 2020

Koronakaranteenissa mökillä

Terveisiä mökiltä! Tulimme toisen karanteeniviikon viettoon keskelle suomalaista maalaismaisemaa. Supistettu kotipiiri, pintaremontti ja viileä keli eivät varsinaisesti nopeuttaneet aikaerosta toipumista ja kotiinpaluuseen sopeutumista. Joten perhe autoon, takapaksi täyteen ruokaa ja kohti kesämökkiä!  


Ja voi pojat, kyllä on kesä ja maalaismiljöö nyt antaneet parastaan, viileän alkukohtaamisen jälkeen. Rantasauna on kuumana aamusta iltaan ja lapset ovat ottaneet ilon irti tutusta mökkijärvestä. Itse olen ihastellut erityisesti tätä rantasaunan terassille kaartuvaa loistojasmiketta ('Tähtisilmä'). Sen kukinta on upeimmillaan juuri nyt. Kukkivia oksia on pakko hipaista aina ohi kulkiessaan, sillä tuoksu on kerrassaan huumaava.


Omaehtoista karanteenia on enää muutama päivä jäljellä, mutta ei täältä taida saada lapsia ihan hetkeen pois. Vapaus olla ja puuhata isossa pihapiirissä on upeaa vaihtelua tiukan koronakevään jälkeen.


Leppoisaa loppuviikkoa!


Ps. Kuulumiset päivittyvät nyt kaikkein aktiivisimmin Instagramissa. Löydät tilin tästä linkistä.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Iloista kuulla, että olette kotona, siis kotimaassa. Me olemme onnekkaita koronatilanteessa, on lääniä liikkua ja touhuta. Muualla Euroopassa asuvien ystävien kertomukset olosuhteista ovat aika karuja, esimerkiksi Englannissa monen tilanne on hyvin surullinen ja tietty useimmissa suurkaupungeissa. Meillä on tilaa olla ja liikkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cheri! <3 On tämä kyllä tuntunut ihan oudolta! Maskit päällä liikkuminen tietenkin aiheutti ihmettelyä suomalaisten keskuudessa, mutta tosi vähän on tullut mentyä julkisille paikoille karanteenin aikana. Vain pakolliset on hoidettu. Apteekissakin kesätyöntekijä otti extra-askeleet sivuun kun näki maskini. Onneksi on mökki missä saa temmeltää vapaasti <3

      Poista

Blog Design Created by pipdig