sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Juhlan tuntua

Tänään juhlitaan paitsi isiä ja isoisiä, niin myös meidän pikkumiestä. Mittarissa on kokonaiset kahdeksan vuotta. Alku ei ollut aikoinaan helppo ja matkan varrelle on sattunut kaikenlaisia mutkia. Hämmästelen yhä joka päivä, että saimme luoksemme tällaisen ihmeen! Maailmaa hyvin positiivisten lasien läpi katsova pikkumies on opettanut vanhemmillaan vuosien varrella aivan valtavasti.
joulu-kynttilat

Ilmassa on siis juhlan tuntua. On herkkuja, kynttilöitä ja yhdessäoloa. Olemme jo kaivaneet joitakin joulukoristeita esiin. Nyt saa fiilistellä, juhlistaa, iloita ja koristaa vaikka joka päivä. Koronaepidemian kiihtymisvaihe pakottaa taas entistä tiiviimmin kotiin. Kaikki ilonaiheet ovat tervetulleita.

kynttilat-joulu

En ole aikaisemmin ollut mikään tuoksukynttilöiden ylin ystävä. Liekö tuoksut jalostuneet vai oma hajuaisti huonontunut, mutta nykyään tykkään poltella kynttilöiden joukossa myös jotain tuoksuvaa. Tämä miellyttävä Amber-tuoksukynttilä sekä kauniit paperiset kuusenkoristeet löytyivät H&M:n valikoimasta.

joulu-kynttilat

Sohvalla istuessa on helppo uppoutua lempeän rauhalliseen tunnelmaan. Se on nyt enemmän kuin paikallaan, sillä heti selän takana on totaalinen kaaos! Keittiöremonttimme on alkanut ja tällä hetkellä astiat pestään saavissa kylpyhuoneessa, ruoka lämmitetään mikrossa olohuoneessa ja kahvit keitetään kodinhoitohuoneessa. Joten todellakin nautiskelen tiukan rajauksen tunnelmasta.

havut-kynttilat

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille sekä onnea päivänsankareille!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Lämpimät onnittelut synttärisankarille <3 ym juhlijoille! Tsemppiä keittiöremppaan! Toivottavasti saatte pian valmiiksi, niin joulun odotus pääsee alkamaan! Terv Tepa

    VastaaPoista
  2. Onnea 8-vuotiaalle🎂 Meidän pienimmäiselle tulee tammikuussa täyteen eka kymppi. Hei ja voimia rempan keskelle, ihanaa saada uusi keittiö💕

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig