perjantai 13. marraskuuta 2020

Tasaisen harmaata

Juuri nyt marraskuun tasainen harmaus tuntuu jotenkin ihanan armolliselta ja hermoja lepuuttavalta. Helppo tietenkin sanoa näin, kun syksyn harmaita päiviä on takana vasta kourallinen. Tammikuussa fiilis voi olla jo vähän toisenlainen...

ristikkoikkuna-sumu

Meillä on menossa keittiöremontti ja muutenkin varsin kiireinen marraskuu. Siksi tällainen sumuvaippa ja ärsykevapaa maisema tuo kaivattua rauhaa ja seesteisyyttä. Kesähuoneessa on helppo hetkeksi unohtaa kodin kaaos ja tuijotella vain ikkunasta. Tai tässä tapauksessa ikkunaa.

vanha-ikkuna-kesahuone

Ikkunan takana näkyvä vihreys tulee yrttipenkistä, jossa salvia ja minttu vielä ilahduttavat. Salviaa tulee kyllä käytettyä hävettävän vähän, mutta onneksi aina voi nauttia kauniista ulkonäöstä. Ja nuo pullossa olevat kuivuneet ukkolaukan siemenkodat, aina yhtä ihania!

ikkuna-sumu-marraskuu
Viikonloppuna on luvassa sellaista pauketta ja räminää, että tulen pakenemaan tänne aina kuin mahdollista. Mieluiten kahvikupin kera.

Rentouttavaa alkavaa viikonloppua!


SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihmettelen samaa, minullakin on keväällä ostamani muutaman euron suklaaminttupuska levinnyt jo parvekeruukussa puolimetriseksi, edelleen kauniin vihreä. Ihmeellinen syksy !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihmeellinen ja ihana! Tällä menolla saadaan tuoreet mintut joulupöytään:)

   Poista
 2. Ihana pakopaikka sinulla remonttipuuhista! Toivottavasti tämä talvi on oikea talvi eikä yhtä pitkää marraskuuta viiden kuukauden verran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tosiaan pelotti syksy, kun viime vuonna kuulemma oli tosi pimeää ja harmaata niin pitkään. Mutta toistaiseksi on ollut kyllä mahdottoman kaunista ja tämä harmauskin (tässä vaiheessa) mukavaa vaihtelua.

   Poista
 3. Sieviä kuvia <3 Minä olen ollut tyytyväinen näihin marraskuun alun harmaisiin päiviin. Vielä se talvi tänne Kainuuseen tulee ja sitten sitä lunta saadaan kolata monen kuukauden aikana. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä ja kuukausi kerrallaan, eiköhän ne kaikki neljä vuodenaikaa päästä vielä kokemaan:) Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Minun mielestäni syksy on mennyt nopeasti, ihania aurinkoisia ja lämpimiä päiviä on ollut runsaasti. Nyt kynttilöitä ja valoja, sisälle ja ulos, ne piristävät harmutta :D Leppoisaa viiknloppua, rempan keskelle! Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut niin upea syksy! Nyt on hyvä laskeutua joulun odotukseen ja entistä enemmän kotoiluun.<3

   Poista

Blog Design Created by pipdig