sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Kukkarakkautta - kerrottu narsissi 'Delnashaugh'

Kaikista narsissien ylistyspuheista (kasvavat missä vain, ovat ikuisia, eivät kelpaa tuholaisille) huolimatta narsissit eivät jostakin syystä viihdy meidän tontilla. Olen istuttanut niitä vuosien varrella useasti, mutta jonnekin ne aina katoavat yhden kevään jälkeen. Välillä annoin jo periksikin. Pitäkööt tunkkinsa!

narsissi-delnashaugh

Mutta nyt, nyt olen suorastaan rakastunut! Ihan sama kukkiiko tämä kerrottu 'Delnashaugh' narsissi vuoden tai viisi, näitä on istutettava syksyllä rutkasti lisää!

narcissus-delnashaugh

Näiden terälehdet ovat kestäneet sadesään tulppaaneita paremmin. Tuntuu, että narsissit ovat olleet kukassa jo pienen ikuisuuden. Kerrottu muoto on todellakin mahtavan muhkea. Ja siis tuo väritys! Katsokaa nyt. Niin ihanaa kermaisen valkoista ja pehmeän persikkaista. Vai aprikoosia? Jotain herkullista kuitenkin! Sanoinko jo, että olen ihan in love?

kerrottu-narsissi-delnashaugh

Nämä kuvat on otettu illan tullen, auringon pilkahtaessa esiin sateisen päivän jälkeen. En muista yhtään mistä nämä olen ostanut, mutta syksyllä tulen ostamaan hyllyt tyhjiksi! Taidankin painattaa samantien narsissipenkkiin jatkamaan ihailua.

aprikoosin-varinen-narsissi

Suloista sunnuntaita!


SHARE:

5 kommenttia

 1. Huomenta! Haastan sinut tekemään blogiisi postauksen lempiblogeistasi! Mieti mitä blogeja luet ja listaa niistä parhaimmat! Me tarvitsemme kesäksi luettavaa!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Draga Maria,
  La fel mi se intampla si mie cu narcisele! Soiurile mai deosebite rezista doar o primavara la mine. In schimb cele traditionale, fie albe sau galbene le am de multi ani si nu numai ca rezista dar s-au inmultit!
  E adevarat ca sunt superbe narcisele tale. Ce culoare delicata!
  O duminica minunata iti doresc,
  Mia

  VastaaPoista
 3. On kaunis tuo väri keskellä. Meillä on valkoisia ja keltaisia narsisseja kasvamassa.

  VastaaPoista
 4. Tuohon narsissiin on kyllä helppo rakastua:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kaunis narsissi! Alan olla vakuuttunut, että minäkin haluan näitä puutarhaani 😊

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig