sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Gluteeniton raparperi-kardemummakakku

Ihana raparperisesonki on täällä, niin mahtavaa! Ihka ensimmäisestä satsista tehtiin tuttuun tapaan rouskuva raparperipaistos, mutta heti seuraavaksi leivottiin tätä mehevää raparperi-kardemummakakkua. Samaan aikaan sellaista maalaismaisen rustiikkista, mutta sitten kuitenkin vähän hienostunutta. Tai ehkä fiilis johtui kukkakupeista ja syreeneistä.
gluteeniton-raparperikakku

Syötävät syreenit pääsivät tietenkin koristamaan tätä alkukesän herkkua. Löydät ohjeen Versoilevan resepteistä nimellä Raparperi-kardemummakakku, gluteeniton ja maidoton. Helpommin löydät perille klikkaamalla tuota linkkiä nimen kohdalta.

Herkullista alkukesää!


SHARE:

1 kommentti

  1. Hienoa, tätä kaipailinkin! Raparperit kasvavat hurjaa vauhtia. :D

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig