perjantai 4. kesäkuuta 2021

Aamun ihanin hetki

Oma täydellinen aamuhetkeni löytyy lasitetulta terassilta. Kun ilma on vielä ihanan raikas ja valo kajastaa lempeästi terassin takana olevan syreenirivistön läpi.

lasitettu-terassi-kesaaamu

Aamuisin tunnelma on jotenkin ihanan utuinen ja pehmeä.

valkoinen-daalia-ruukussa

Nämä kuvat on otettu aamusella kuuden jälkeen. Silloin taustan lasiin heijastuva valo ja vehreys ovat kuin alati muuttuva maisemataulu!

lasitettu-terassi-aikainen-aamu

Auringon noustessa korkeammalle pehmeä valo kirkastuu ja terassin lämpötila alkaa kohota vauhdillla. On terassilla toki silloinkin vielä mukavaa, mutta nämä aikaiset aamut ovat kyllä niitä kaikkein parhaimpia.

terassisisustus-lasitettu-terassi

Välillä on ihan pakko oikaista tuohon terassin sängylle, kahvikupin höyrytessä pöydän kulmalla. Näistä hetkistä sitä aina talvella haaveilee ja nyt ne ovat taas täällä! Nautimme rauhasta ja hiljaisuudesta luultavasti yhtä paljon, Australian villipelargoni ja minä.

terassisisustus-sänky

Nuo etualan basilikat saattavat muuten olla terassilla siitä syystä, että ruukut eivät vielä mahtuneet kasvihuoneeseen... Siellä odottelee yhä taimi jos toinenkin lopulliselle kasvupaikalleen pääsyä. Mies nosteli hieman kulmiaan, sillä yleensä tämä rautahylly on toiminut kätevänä ruokien alustana terassilla ruokaillessamme. Totesin kyllä, että ongelmaan on helppo ratkaisu: uusi ja isompi kasvihuone! Ei saanut kannatusta.

lasitettu-terassi-kesäaamut

Vaikka tämä viikko on ollut kiirettä täynnä, niin aamut ovat soljuneet erityisen kivasti. Koululaiset ovat olleet hyvillä mielin, kun enää ei ole tarvinnut stressata kokeita, ei lampsia sateessa ja viimassa, ketään ei ole edes tarvinnut patistaa sängystä ylös. Fiilis on ollut mukavan kepeä.

valkoinen-daalia-ruukussa

Sitä toivotan sinullekin, huolista vapaata viikonloppua ja ihania kesäkelejä! Sekä tietenkin huimasti onnea kaikille tänä viikonloppuna koulunsa päättäville!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Nämä sinun kuvasi ovat aina yhtä viehättäviä! Ihana kesä<3

  VastaaPoista
 2. Draga Maria,
  Este incredibil de relaxant si magic de-a dreptul, pe terasa ta! Este minunat sa-ti indrepti pasii cu o cafea calda in maini, cu dalia diafana si perfecta in jur...in acest loc.
  Nostima povestea ta cu...sera mai mare! Trec si eu prin faza: terasa mai mare, sotul : mai mica un pic!
  Iti doresc cat mai multe clipe in minunata sera!
  Mia

  VastaaPoista
 3. Aamuhetket ovat parhaita!! Ja näyttää niin houkuttelevalta, että tuolla viihtyisin myös. :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää niin ihanalta! <3
  Kahvi maistuu varmasti erityisen hyvältä noin kauniilla terassilla. Kaikki on niin rauhallisen kaunista.
  Oikein mukavaa viikonloppua ja kesäloman alkua koululaisille!

  VastaaPoista
 5. Näistä kuvista kyllä välittyy ihanan rauhallinen aamuhetken tunnelma:)

  VastaaPoista
 6. Utuisen kaunista! Ihanaa viikonloppua! Syreenin tuoksua, se on niin ihana tuoksu, se tuntuu kesältä :) Tepa

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig