Kesäkurpitsapenkki pullistelee taas satoa. Joku sai keväällä älynväläyksen, että olisi kiva kasvatella kaikki avatut kesäkurpitsasiemenpussit pois. Luojan kiitos osa oli jo ehtinyt vanhentua, eikä lähtenyt kasvuun laisinkaan.
Satoa siis riittää, mutta onneksi mieto ja monipuolinen kesäkurpitsa taipuu moneen. Kuten mehevään kesäkurpitsapastaan. Pasta saa lisämakua tuoreista yrteistä, chilistä ja limestä.
Kesäkurpitsapastan ohje löytyy nyt Versoilevan uusimmasta artikkelista "Mehevä kesäkurpitsapasta".
Meillä on tulossa monta kesäkurpitsaa ja tällä ohjeella voisin tehdä pastaa meille gluteenittomana.
VastaaPoistaIhanaa, sadonkorjuun iloja siis sinne! Ja mainiosti onnistuu gluteenittomana, ei tarvitse vaihtaa kuin pasta.
PoistaRakastan kyllä syksyä, mutta minun puolestani kesä voisi vielä huoletta jatkua kuukauden - pari. Sitten kaunis syksy ja siitä suoraan jouluun:D
VastaaPoistaMukavaa elokuuta!