perjantai 13. elokuuta 2021

Täyteläinen elokuu

Arki alkoi toden teolla tiistaina, koulujen aloituksen myötä. Meitä on kuitenkin hellitty niin upealla säällä, että melkein tuntuu yhä kesältä. Sanon melkein, koska aamuissa on jo sellaista syksymäistä tuoksua. Ja värit, ne ovat jo täyteläisiä, murrettuja ja hiljalleen syveneviä.

kesahuone-elokuu

Kesähuone kylpee auringossa, mutta sielläkin aistii jo lähestyvän syksyn. Okrankeltainen iskee värihermoon juuri nyt. Muutama tyyny ja huone saa aivan uudenlaisen ilmeen. 

elokuu-kesahuoneessa

ukkolaukka-siemenkota-maljakossa

Haaveissa on järjestää täällä rapujuhlat. Edellisistä onkin jo luvattoman pitkä aika. Ennen vanhaa söimme itse pyydettyjä rapuja, mutta tuo perinne on jäänyt jonnekin, elämän ja kiireiden jalkoihin. Ehkä tänä syksynä on taas aika istua saksiniekkojen kanssa samaan pöytään. Ripustaa koristeita, sytyttää kynttilöitä ja kattaa pöytä koreaksi. 

kesähuone-sisustus

syksy-sisustus

Meillä perhe jakaantuu viikonlopun myötä kolmeen paikkaan, sillä juhlakesä jatkuu yhä vaan.  Tosin nyt taas entistä pienemmillä vierasmäärillä. 

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

SHARE:

2 kommenttia

 1. Kaunis syksyinen sisustus!
  Meidän kesään ei ole sattunut muuta kuin yhdet hyvin pienet rippijuhlat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kesän juhlissa parasta on ollut juuri tuo pienuus. Kerrankin on joko tuntenut kaikki vieraat tai vaihtoehtoisesti on ollut aikaa tutustua kaikkiin vieraisiin juhlan aikana. Onhan isoissa juhlissa toki oma tunnelmansa, mutta olen kovasti tykännyt näistä pienistä ja juhlasankareidensa näköisistä puutarhajuhlista.

   Kaunista elokuun jatkoa!

   Poista

Blog Design Created by pipdig