torstai 19. elokuuta 2021

Villiviini villinä

Meillä on terassin päädyssä pergolaseinämä, jonka säleikkövilliviini on vallannut jo vuosia sitten. Ja näin toki oli tarkoituskin, sillä aikaisemmin terassilta oli suora näkymä naapurin pihaan. Edes kuuma kesä ei hillinnyt villiviinin kasvua, päinvastoin. Rehevä köynnös tuntuu kurkottelevan joka suuntaan suorastaan villinä!

säleikkövilliviini-pergolaseinä

Säleikkövilliviini on helppo, näyttävä ja ja sillä on ihan huippu syysväri. Kirjoitin lisää säleikkövilliviinistä Marian hyötytarhaan, Viherpeukalot blogiin. Postaus löytyy tästä linkistä: "Säleikkövilliviini - vehreyttä ja näkösuojaa".

Vehreää viikon jatkoa!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Villiviini on yksi lempiköynnöksistäni! Lapsuudenkodissani on yli 50-vuotias villiviini seinällä ja siellä se rehottaa joka kesä, niin että oven ja ikkunan kohtia pitää saksia auki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vau, kuulostaa upealta! Ja varmasti aivan uskomaton näky syysvärissään <3

   Poista
 2. Upealta näyttää! Meillä säleikkövilliviini on lähtenyt vaivalloisesti alkuun, mutta vanha imukärhivilliviini on kiivennyt navetan tiiliseinältä viereiseen mäntyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villiviini ja navetan tiiliseinä on kyllä aina yhtä mahtava yhdistelmä. Muistelen, että meilläkin säleikkövilliviini selvästi haki paikkaansa pari ensimmäistä vuotta, mutta sen jälkeen sitä ei ole pidätellyt mikään:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig