keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Ääripäästä toiseen - talven ihmemaa

pakkasaamu-silta-

merisavu-koski
Ei uskoisi, että näiden talvikuvien ottamisesta on vasta viikko. Mittari näytti silloin -21 astetta, kylmä ilma salpasi hengityksen ja pipon alta pursuavat hiukset saivat nopeasti valkoisen kuorrutteen. Juuri nyt keli on nollassa ja maisema todella pimeä, vaikka lunta onkin. 
talvinen-maisema

vanha-mylly-merisavu-talvi
Tässä ihan kotikulmilla on kaunis miljöö, jota käytetään paljon rippi- ja hääkuvausten taustana. Pikkuinen koski ja sen äärellä oleva vanha mylly muodostavat viehättävän rustiikkisen maiseman, joka elää ihanasti vuodenaikojen mukaan.
vanha-mylly-koski-talvi
Pakkasaamuna puiden takaa esiin pyrkinyt aurinko ja veden päällä väreillyt merisavu loivat mahtavan tunnelman! Muodot ja värit olivat sumun pehmentävät ja harmahtavat, mutta kaikki näytti silti ihan huikean kauniilta.
talvimaisema-merisavu

Joulua kohden pakkanen näyttää taas kiristyvän ihan kunnolla. Saamme ehkä sittenkin valkean joulun! Onhan se jotenkin paljon sympaattisempaa fiilistellä perinteisessä lumimaisemassa kuin mustan maan äärellä. Tosin lumet voisivat sulaa pois sitten heti joulupyhien jälkeen. Johan sitä alkaa olla esikasvatusaikakin käsillä!

Mukavaa joulun odotusta!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Kauniita kuvia! Kyllä pakkasilla maisema oli todella kaunis ja kun paljon puki vaatetta, niin ulkonakin tarkeni hyvin. Onneksi meillä on ainakin vielä lunta. Saa nähdä, että pysyykö vai tuleeko mahdollisesti lisää lunta.

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia. Rakastan nähdä sellaisia ​​maisemia.
    Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig