Täällä otettiin jo vähän förskottia itsenäisyyspäivän kattaukseen. Vietämme juhlapäivää oman perheen kesken, mutta juhla-ateriaan ja kattaukseen on silti kiva panostaa. Tällä(kin) kertaa kattauksen juhlava ilme syntyi muutamalla helpolla elementillä.
Raikkaan vihreät havut ja kauden ensimmäiset tulppaanit sopivat itsenäisyyspäivän juhlakattaukseen loistavasti. Juhlavaa, mutta maanläheistä. Aivan kuten suomalaisten juhlintakin. Festivo-kynttilänjalat ovat suomalaiskotien klassikko ja valkoiset kruunukynttilät toimivat tilanteessa kuin tilanteessa.Pöytään on katettu sinertävä pellavaliina, jonka keskellä on puolestaan pellavainen kaitaliina. Havut ja tulppaanit on aseteltu kaitaliinan päälle rennosti, sinne tänne sujauttaen. Tulppaanit kestävät ilman vettä useamman tunnin, joten en laittanut niitä muovisuppiloihin. Toki tulppaanit kannattaa lisätä kattaukseen vasta viime metreillä. Ja muistakaa, havuja ei saa ottaa edes kaatuneesta puusta ilman maanomistajan lupaa!
Astioina on valkoista Teemaa ja Arabian vanhaan sinistä Valenciaan. Juomalasit ovat Essence-sarjasta ja ruokailuvälineet on juhlan kunniaksi hopeiset. Valkoiset pellavaservetit on kääräisty rennosti lautasten päälle.
Terassilla ollut "joulumänty" pääsi osaksi juhlakattausta. Olihan perinteinen lippunauha ripustettava jonnekin!
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaNäyttää todella kauniilta💙🇫🇮
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista