keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Laatikollinen kevättä

Lunta on taas tullut taivaan täydeltä. Olen kiukunnut ja kironnut lumikolan varressa, välillä on tehnyt mieli heittäytyä maahan ja antautua ihan kunnon itku-potku-raivareihin. Nyt katse on kuitenkin kohti kevättä, sillä huomenna suuntaan Helsinkiin Kevätmessuille! Tulevat kyllä niin tarpeeseen.

narsissit-laatikossa

Nämä ihanuudet odottavat yhä kesähuoneessa suopeampaa keliä. Tänään aurinko taas näyttäytyi, mutta yöpakkaset ja kovat myräkät ovat estäneet ruukkuistutusten teon. 

perunanarsissi-tetenarsissi-puulaatikossa

Ihanasti pullistelevat sipulit ovat täynnä lupauksia keväästä. Perunanarsissien orastavat kukkanuput kuiskivat uuden elämän alkua pitkän talven jälkeen. Miten kaunis voikin olla tuollainen ruskean ja vihreän liitto! Aivan täydellinen.

perunanarsisseja-puulaatikossa

Suunnitelmissa on laittaa nämä kesähuoneen portaille reilunkokoisiin ruukkuihin. En kuitenkaan jaksa kannella ruukkuja suojaan iltaisin. Joten toistaiseksi perunanarsissit ja muutama tete saavat oleilla vanhassa ammuslaatikossa. Tätä on helppo siirrellä tarpeen mukaan.

sipulikukat-kevat-lumi

Laatikollinen kevättä lumimaiseman keskellä. Onhan sekin jo varsin lupaava juttu!

perunanarsissi-ruukkuja

Toivon mukaan keväisempää loppuviikkoa, ja mukavia messuja kaikille sinne suuntaaville!

SHARE:

3 kommenttia

  1. Super 8hana laatikollinen kevättä <3 Jaan kanssasi samoja tuntemuksia. Eilen ei innostanut lumityöt. Ja lumitöitä on tällä viikolla riittänyt. Olin jo niin valmis kevääseen! Nyt otetaan ilo irti narsisseista, helmililjoista ja taimikasvatuksesta <3

    VastaaPoista
  2. Tuollaisia kevätlaatikoita tarvitaan tämän mokoman takatalven keskelle. Toivottavasti pian päästään nauttimaan keväästä muutenkin kuin laatikoissa. Ihanaa, että pääset messuille. Oikein antoisaa ja virkistävää messupäivää! <3

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig